Lep pozdrav,
sem na novo prijavljena na forumu in sem se po dolgem premisleku odločila, da tudi jaz napišem svojo težavo, ker sem vidla da najdem lahko veliko koristnih nasvetov.
Problem je sledeč; imam partnerja, s katerim sem že 4 leta, se ljubiva, zadnje mesece živiva skupaj in se na splošno ujameva v vsem. Razen v najpomembnejšem seveda, seks

. Oziroma, da bom bolj natančna, v temu da seksa sploh ni

. In problem je v meni, in to taki problem da se ga že 4 leta trudim rešit in sploh mi ne uspe.
Da začnem od začetka, s fantom sva na začetku probala posteljne akcije ampak nikakor ni uspel penetrirat. In to zato, ker sem jaz tako živčna da sploh ni govora o tem. Prvo kot prvo (vem da se boste ob tem začudile) se grozno bojim njegovega junaka...

. Pač, kako bi razložla, strašno se bojim in živčna sm da ga vidim in sploh nevem zakaj. In me jezi joj da nevem kaj. Če sva skupaj in se crtkava pa če ga čutim je vse lepo in prav in me sploh ne moti, sam bog ne daj da ga vidim brez hlač. Groza no

.Drugo je pa to, da sm strašansko sramežljiva glede dejansko vsega, golote, da bi me opazoval golo, da o oralnem sploh ne govorimo ker me samo misel o njemu prestraši in gabi ( je to normalno?

). In sploh se ne uspem sprostiti, se mi zdi da že ob misli na to, da bo penetriral v mene s tisto stvarjo se mi spodaj kar vse stisne. No, problem je v tem da nevem kaj naj naredim, ker če ne drugega se mi zdi popolnoma krivično do njega, ker pač se mi ne zdi fer da me bo čakal celo življenje in prosil da mu dam. Saj je zlat in potpežljiv, sam večno ne more čakat samo name

. In jaz vam vsem taaako zavidam ko berem vaše forume in ste vse tako pogumne in se vam nič ne zdi kaj takega, jaz pa se obnašam kot blesava najstnica, pa smo že šli skozi to fazo.
Oh torej, če ima mogoče katero podobno izkušnjo bi ji bla res res hvaležna če bi mi dala kak nasvet ker to že močno najeda najino partnerstvo in tud jaz sem enostavno sita biti devica pri fantu, s katerim sem že 4 leta! Aja, pa še to, upam da podobne teme še ni bilo, če pa je naj se tema premakne ali karkoli. Hvala vsem za odgovore.