Ne odpiše mi

Zadovolj(e)n/a v postelji.
ančii
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Ne odpiše mi

Neprebrana objava Napisal/-a ančii »

čau=)
pred kratkim sm spoznala enga tipa s katerim sm od dneva srečanja non stop dopisovala s sms-i ..pol sva se pa enkrat menila da bi se dubila..sm js nism mela cajta..enkrat tut on ni meu..in pol k sm mu drugič poslala sms da bi se dubila..je blo še use uredu..sm pol k sm mu poslala ob keri uri ni več odpisoval..in pol se nisva dubila.. in zdej nwm kaj nej nardim..k mi je zloo ušeč :/ :( :oops:

..prjatlce so mi rekle da naj pustim tko kokr je..sm mi od takrt ni več pisu.. in tut sama vem da se nč ne bo zgodl če pustim use namiru :(
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a positive vibration »

Zakaj ga pa ne pokličeš? A ni to bolj simpl, kot pa prek sms, kjer se dostikrat marsikaj narobe razume.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
obliterator
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a obliterator »

positive vibration napisal/-a:Zakaj ga pa ne pokličeš? A ni to bolj simpl, kot pa prek sms, kjer se dostikrat marsikaj narobe razume.

Strinjam se.
Zakaj bi moral moški vse prve korake narest. Če ti je všeč ga poklič pa povabi na pijačo. Dvomim da ti bo zameril :D
When the pin is removed, mr. grenade is no longer your friend.
ančii
Sramežljivka
Sramežljivka

ja sej sm mu zmir js prvi sms napisala..sm zmir k sm mu uro kdaj bi se dubla napisala..ni več odpisoval..in se mi zdi..da morm js use nardit da bi se dubila z nim..koda silm vanga.. ..nwm mogoč kompliciram..sm js mam tak občutek :/
Uporabniški avatar
_martina
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: primorska

Neprebrana objava Napisal/-a _martina »

če ti je res tolk všeč, in se hočeš z njim dobit, ti ne bo problem poklicat in ga vprašat če se lahko dobita
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a positive vibration »

Saj, zato pa ga pokliči, pa boš takoj vedla, pri čem si. Ne met nekih zadržkov, v k***c ga lahk še vedno pošlješ, če bi slučajno si drznil se ne javit :D
Take it easy, girl!
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
analja
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a analja »

Hej Ančii!
Morm rečt, da sva se znašli v zelo podobni situaciji :) Na eni žurki sem spoznala res super fanta. Mal sva plesala, se mela fino ;) (torej mal sma ga srala-ups:) Še nekaj večerov po žurki sva si pisala smsje, ko pa sem predlagala, da bi pogovor prenesla na msn- se je zgodil mrk.
Našla sem ga še na facebooku in ga dodala med prijatelje. Prijateljstvo je sicer sprejel, vendar se ne maile ni več javil.

Tako, da tudi jaz ne vem kaj naj nardim, če sploh kaj. Te čist razumem... se tut men zdi kot da silim vanjga...
Če se boš odločla in poklicala tega tipa sporoč... mogoče se potem
opogumim še jaz :D

ps. A misliš, da je tipa zmotlo to k sma srala? Da tipi pač s punco s kero serjejo ne misljo met nč več kot to?
ančii
Sramežljivka
Sramežljivka

čau analja=)
men se zdi da ga ni nč zmotlo to da sta ga mal srala =)..kt to je tut on sam vrjetn hotu..ja mislm da ma majo lahko kej več.. a k si ti predlagala za msn ..a ti je sploh odpisu?? :)
analja
Sramežljivka
Sramežljivka

Ja, mi je odpisu in mi dal svoj msn. Sam pol me pa ni nikol kliknu in sem ga pač enkrat jz. Pa spet ni blo nič... Da ne omenjam tega, da sem jz rekla za telefonsko ko sva se spoznala... Tk, da se mi res ne da več....
ančii
Sramežljivka
Sramežljivka

ja,sej pr men je isto..k sm mu rekla za msn mi ga je dau sm pol nikol ni kliknu.. zato mam tut tak občutek da če bi ga poklicala da bi se mu preveč vsiljevala :/
analja
Sramežljivka
Sramežljivka

Sploh ne vem, kaj si misli. Zato mam v glavi pravo zmešnjavo: mu nism všeč, mu ni za zvezo, mu faks res tol pomen...

A vidva sta že kej mela? Al sta se sam pogovarjala? Ka sta si pa kej pisala- mislim a je sploh pokazu kej interesa?
ančii
Sramežljivka
Sramežljivka

ja sej pr men je isto..sploh nwm kaj nej si mislm.. am ja nasledn dan sva sei pisala pa tko in enkrat me je poklicu u petek zvečer..sm sm bla js že zmenena..in mi je reku da k bom mela cajt da mu sporočm ..in sm mu predlagala enkrat po šoli če bi se dubla..sm on ni meu cajta..in pol sva se se zmenla za petek zvečer..sm pol k sm ga pa uprašala za uro pa sploh ni odpisu..:/ ..k ponavad je takoj odpisu k sm mu poslala sms ..in tut na msn.ju ni blo pa čiz nč..tut po tem petku k naj bi se dubla :/
analja
Sramežljivka
Sramežljivka

a mogoče veš, če ma zdej punco? Ker 'moj' tip je res zalublen v svoj faks- tk da je po moje to razlog. Takrat je bil na žurki, ker je blo tik pred prazniki. Zdej pa spet vrjetn nima časa za druga kot za faks. Kolkr vidm na facebooku še ni mel punce. Na morju, na pikniku, na praznovanju rd so vedn sami kolegi. Možn, da je to razlog. Čeprov se mi na njegova leta tut mal čudn zdi- star je 23 let.
Kakšno teorijo si pa ti razvila :D
Tolk sn že o tem razmišlala, da ne morm bi več resna :)
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

za obedvi: pokličita vsaka svojega. če pač ne bo odziva, ju pozabita. če bi bila ful zainteresirana, potem bi šla na pijačo.
Uporabniški avatar
dajcy
Debatorica
Debatorica
Kraj: wonderland:)

Neprebrana objava Napisal/-a dajcy »

Js bi ga pustla pri miru, ker očitno ni dovolj zainteresiran.
Vem, da je kruto, sam to je pač moje mnenje. Če bi bil kakorkoli zainteresiran za tebe, bi ti odgovoril na maile oz. bi ti odpisal na msn-ju ali pa bi celo sam začel pogovor.
9000 metara na nebu sam ja, za tren, kad mi osmeh daš...
9000 milja izpod mora na dnu sam ja, kad me ne gledaš...
Odgovori