Moški in alkohol

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.
Odgovori
merisima
Kofetarica
Kofetarica

Moški in alkohol

Neprebrana objava Napisal/-a merisima »

Mene pa zanima kako se obnašajo vaši partnerji ko ga imajo malo pod gasom.
Mojega dragega,ko kje pije s frendi,ko pride domov napadajo emocije in jaz moram prenašat njegove čustvene izpade ter 3 ure poslušat,kak me ma on rad,da bi umrl brez mene in me stiska,da komej do zraka prihajam.
Ko sva kje skupej zunaj pa si ga malo rukne pa tud počenja stvari,ki jih trezen mogoče ne bi nikoli.Cel cajt me objema in vsem zbranim okoli odkriva svoje emocije in me vsepovprek hvali,da mi kr nerodno postaja.pa v javnosti se nikoli ne poljubljava,sam pred kratkim je imel tud ta napad po preveč jack cole.Kr preseneča me.Pa obvezno,ko greva domov iz gostilne me pelje na en plac(Kjer sva bla prvič skup)in mi začne pripovedovat celo najino zgodovino...Včasih mi je kr muka,sam v bistvu sm hepi,da je tak,ker vem,da je ful moških(pa tudi žensk)po preveliki količini alkota agresivni.
med kake spadajo vaši partnerji?kako to prenašate in kaki filingi vas ob tem prijemajo?
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

moj je ful simpatičen :D Skos prbija kšne, pa tko simptično se obnaša no.Nikol ni agresiven al pa emocionalen.Edin kar me pa učas mot je pa to, da mal preveč filozofira in razčlenjuje vsako stvar takrat.No, če sm jst tud pod gasom potem ni panike, filozofirava skupaj, če sm pa jst trezna mi je pa učasih kr mučno.Nasplošno pa ni nekega problema. :)
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

:)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 21:10, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

moj je pijan ful redko Ž(ker se ga ful hitro prime! zato sploh ne pije dosti) ampak ko je, dela bedarije in je taglavni komik, da se mu vsi smejimo..pa kr neki filozofira...pol k greva mal kasnej na samo pa se mal zresni, se mi pa zjoce kako me ma rad...
kalanhoja
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a kalanhoja »

Moj ne pije. Če bi pil, ne bi bil moj.
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

moj ni bil še nikoli nasilen. če je rahlo okajen, zna biti tudi on raznežen, drugače sem pa doživela že tudi njegovo večjo pijanost in mu je bilo naslednji dan žal za nekaj izrečenih besed. sama večinoma ne pijem, če pa sva oba malo "vesela", je super. drugače pa težko prenašam nalit folk.
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Tamarra* »

Jaz mojega še nikoli nisem videla pijanega in mislim, da ga niti ne bom, glede da je tudi on, tako kot jaz velik nasprotnik alkohola :)
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

Moj je čist posrečen kadar je pijan; sicer se to zgodi poredko, ampak če je napit je ful direkten, zabaven, inovativen. :lach: :P Čist ma odbite ideje, in takrat počne nenavadne stvari kot npr predlaga metanje v sneg v underwearu, nočno kopanje, skakanje iz mosta, ples na mizi itd... skos me stiska in se mu vedno režim ker je čist nerodn pa smešen:D

En moj bivši je mel same pocukrane izpovedi ko je bil pijan... In je skos govoru kak me ma rad, kak bi umru brez mene itd... Na začetku se mi je zdelo simpatično, ampak ker je bil pijan PREPOGOSTO mi je šlo vse to zelo na živce... :roll:
Zadnjič spremenil fun, dne 07. Jun. 2009 14:11, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Koper

Neprebrana objava Napisal/-a trapa »

Moj je 2x na leto "okajen".
Vsakič mi zatrjuje, da on pa ni pijan, a je takrat očitno bolj zgovoren. :D
Imaš, da me vikaš!
matjazd
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a matjazd »

Jaz tudi nisem nasilen, ker ne pijem. Ne vem kako lahko kdo zdrži ob nasilnem partnerju?
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

če bi pil, bi bil nasilen?
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Ogromno ljudi je. Pa mogoče niti ne fizično, tudi psihično nasilje šteje.
Moja kolegica se ga je sposobna napit kot star pijanec in takrat se naravnost brutalno obnaša do svojega fanta. V treznem stanju ga ima pa baje nadvse rada. Bi bila fajn predmet kakšne psihološke analize.
matjazd
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a matjazd »

Jochie napisal/-a:če bi pil, bi bil nasilen?

Ne morem vedeti, ker ne pijem. Lahko, da ja, lahko, da ne. Ni preizkušeno.
Uporabniški avatar
hruška :)
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: lj

Neprebrana objava Napisal/-a hruška :) »

hehe, moj je smešn :) same neumnosti mu grejo po glavi kadar je mal pod gasom :D haha
Uporabniški avatar
*skokica*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *skokica* »

Težko ocenim, ker tudi jaz nisem trezna, ko je on pijan. :lol: Ampak nič posebnega - malo bolj glasen je, še bolj zabaven ... Da bi pa neumnosti počel ali pa bil nasilen, pa hvala bogu ne.
Odgovori