Torej, si tudi ve grizete nohte? Sama priznam, da si jih, in to samo takrat, ko mi že kakšna 2, 3 mm zrastejo
kot, da bi me takrat začeli nervirat
In pa, tiste, ki ste uspešno prenehale z griženjem, kako vam je uspelo?

kot, da bi me takrat začeli nervirat

.
. Js sem bla itak vsa napaljena in sm si nohtiče takoj namazala... In potem sem jih gledala namazane...gledala...gledala...pa tko so bli lepi. Pa spet gledala, pa potem so me zamikali, da bi jih ene par pojedla... No in pole sm si rekla: "Nč, konec z grizenjem, škoda je laka!"
.
..že 10 dni..sem si kupila en ful nagnusen lak. Ko daš prste v usta ti trebuh trikrat okol obrne
tako da upam da bom zdržala. Sem prve tri dni skoraj vsako uro probala odgriznit, pa mi ni uspelo. Bomo pa videli, ko pride kšno stresno obdobje..takrat bom pa tri sloje namazala, če bo treba sam da ne bom rinla prste v usta. Upam da mi bo uspelo 

nony napisal/-a:lahko pa poskusiš umetne nohte mogoče ti bo to pmagalo......moji sestri in svakinji je pomagalo sem jim naredila ulite nohte in takrat sta zaključili z nohti...ni ti treba da imaš dolge nohte lahko si jih samo oblečeš z gelom ,da jih ne boš mogla grzit ,ker bodo trde....
mislim, da za mene več ni pomoči 

In sm si skoz grizla nohte do 1. letnika gimnazije, vmes sm velikrat hotla nehat & si jih pustit, da bi zrastl pa bili lepi..ampak vedno, ko so mi zrastl sm opazla, da so se mi začnel cepit & ker jst itak ne morm zdržat do doma, da bi spilila tist cepljen deu, sem vedno z zobmi probala 'popilit' haha..in tko sm jih spet začela grizt & vsakič jovo na novo.
Mami se mi vedno čudi, kako mam lahk tko lepe, čeprou sm si jih toook cajta grizla in uničevala.