Pred mesecem dni sva s prijateljem končala v postelji in bilo nama je ok. Zmenila sva se, da sva v družbi prijatelja, da se vedeva kot sva se prej, ko sva sama pa sva pač tudi intimna, ampak ne pa par! Vse bi bilo lepo in prav, če se jaz ne bi zaljubila
Pač problem je, da ponavadi f** frendi samo seksajo, midva sva pa vedno skupaj spala, se tuširala, se držala za roke ipd. Tudi srečanja so bila precej pogosta (večkrat na teden). Zadnjič sem malo preveč spila in sem mu to tudi priznala in mu rekla, da zato razmišljam o tem, da bi zadevo prekinila... Bil je precej šokiran in mi je rekel, da me noče izgubit (kot intimne prijateljice), ampak, da me ne bo v nič silil...Pač, iz njegove strani ni nobenih čustev, ampak samo potreba. Sicer je on zelo uredu fant, veliko si tudi poveva, se slišiva oz. si piševa(čeprav, odkar ve, se je umiril), ampak nekako mislim, da bom dejansko začela prebolevat šele takrat, ko bova vse skupaj končala. Nekako me je strah, da bi se še bolj navezala, sploh zato, ker imam že eno slabo izkušnjo in, ko sem se končno postavila nazaj na noge, pa ponovno isto ...
Problem je, da bi pač kljub temu, da on ničesar ne čuti do mene, to naprej furala, ker mi je res tako lepo z njim... Samo vsakič bo pa težje končat.
Sicer pa vem, da je to zelo pogosto, da se v takšnih "zvezah" slej kot prej nekdo zaljubi ...

ni nujno pa da je zaljubljen, sam čustva je zablokiral.