Tako sem jezna, da me bo razneslo. Kr ne vem al bi jokala al kaj... Včeri zvečer sem neki iskala po omari od in našla umazane ženske spodnjice, ki niti najmanj niso moje. Čist se mi je utrgalo. In potem sva se drla drug na druzga, on na mene, da če niso moje, da so od bivše k jih zgleda ni vzela takrat, ko je pokala od njega, ko sta se razšla. Res d so blr zatlačene nekje zadej v omari ampak men se še kr trga...
ok, tu ima zdaj več vpr. kako dolgo sta skupaj? koliko je minilo odkar je končal z bivšo? te je že prevaral? ker če ti je že kdaj dal povod za ljubosumje itd, to vse spremeni....probaj ujeti pogled (realni!) na celo situacijo.
Skupaj sva eno leto, najdla sem jih na moji polici pri njemu. Mislim, da me še nikoli ni prevaral, samo tega zatrdit pa itak ne morm. Ni mi dajal povodov za ljubosumje, vsak dan mi pove kako me ljubi in obožuje ampak jst ne morm preko tega. Ne vem kaj naj naredim. On zatrjuje, da so od bivše. Upam, da res ni tok neumen, da če bi me varal, da bi gate od druge v omaro pospravil
pomojem so res od bivše pa je on že zdavni pozabu na njih da so tm v omari. če se drugač čist uredu razumeta jz ne vidm razloga za skrb. vrž u smeti te gate pa pozab nanje.
Napisala si, da si jih našla na tvoji polici pri njemu. Kako potem to, da jih nisi vidla že kdaj prej? ali kako potem to misliš tvoji polici pri njemu?[/b]