ON je zaseden
ON je zaseden
Takole je....po treh letih sem ugotovila, da naravnost obožujem sošolca, ki je bil vsa ta leta ob meni. Ma punco, ful jo ma rad, men je simpatična, jaz pa sem SAMO njegova frendica:(Včasih se mi zazdi, da sm tud jst njemu ušeč. ker govori drugim puncam o meni( npr. moji prijateljici, ki je zaljubljena vanj). Zelo rada bi mu povedla, kaj čutim, ampak ga imam tako rada, da mu ne bi želela pokvarit njegovega odnosa s punco, sploh pa ne najinega. Razmišlala sem, da bi mu le nekako povedala, ko ne bo trezen, da se lahko potem še useeno izgovorim.Ampak to se mi zdi zelo podel način....Res ne vem, kako se naj rešim iz te godlje. V vsakem primeru naredim nekaj narobe: ali naj zatajim samo sebe, prijateljico, pokvarim vse? Kaj pa ostali menite, kaj naj naredim? 

Kaj sploh pričakuješ od njega?
Punco ima. Očitno ti po tvojem priznanju ne bo padel v objem. V najboljšem primeru bosta isto frenda dalje, v najbolj verjetnem pa mu bo čudno v tvoji družbi. S priznanjem boš težko karkoli pridobila. Jaz mu ne bi nič povedala... Sploh pa je precej verjetno tudi da ti je všeč zato, ker ga ne moreš imeti in bi bila drugačna situacija, če bi bil on samski.
Punco ima. Očitno ti po tvojem priznanju ne bo padel v objem. V najboljšem primeru bosta isto frenda dalje, v najbolj verjetnem pa mu bo čudno v tvoji družbi. S priznanjem boš težko karkoli pridobila. Jaz mu ne bi nič povedala... Sploh pa je precej verjetno tudi da ti je všeč zato, ker ga ne moreš imeti in bi bila drugačna situacija, če bi bil on samski.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
-
- Komunikatorka
- Kraj: Svet Za Neke Hrabrije
Jaz bi mu povedala... in to, ko bi bil trezen, da bi vedela, pri čem sem. Če si mu ti bolj všeč, se bo odločil zate, če ima rajši punco, ti bo jasno povedal, da jo ima rad in da ne more bit s tabo, če bo hotel imet obe, pa boljše, da se ne spuščaš v to, ker ti bo hudo. Če je dober prijatelj, vajinega odnosa s tem ne boš pokvarila. Do tvoje prijateljice to sicer ne bo ravno lepo, ampak če imaš ti več možnosti z njim kot ona (glede na to, da njej govori o tebi), ti verjetno ne bo preveč zamerila. Vsaj upam. Glede punce pa... Če jo ima rad, ti bo že povedal, če pa je nima dovolj, pa bi itak našel drugo.
Brez zamere, ampak ravno zaradi takšnih prijateljic kot si ti punce ne tolerirajo prijateljice svojih fantov. Ker se vedno najde neka, ki se zaljubi v svojega prijatelja, ki ima punco. Kaj ti ni jasno? Fant je zaseden in zaljubljen v svoje dekle. Kaj boš imela od tega, da mu poveš, da ti je všeč? NIČ.
Torej bodi tiho in se zaglej v nekega tretjega fanta in pusti tega pri miru. Oprosti, ampak dekleta kot ti me razjezijo!
Torej bodi tiho in se zaglej v nekega tretjega fanta in pusti tega pri miru. Oprosti, ampak dekleta kot ti me razjezijo!

Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
Re: ON je zaseden
Smrki napisal/-a:Takole je....po treh letih sem ugotovila, da naravnost obožujem sošolca, ki je bil vsa ta leta ob meni. Ma punco, ful jo ma rad, men je simpatična, jaz pa sem SAMO njegova frendica:(Včasih se mi zazdi, da sm tud jst njemu ušeč. ker govori drugim puncam o meni( npr. moji prijateljici, ki je zaljubljena vanj). Zelo rada bi mu povedla, kaj čutim, ampak ga imam tako rada, da mu ne bi želela pokvarit njegovega odnosa s punco, sploh pa ne najinega. Razmišlala sem, da bi mu le nekako povedala, ko ne bo trezen, da se lahko potem še useeno izgovorim.Ampak to se mi zdi zelo podel način....Res ne vem, kako se naj rešim iz te godlje. V vsakem primeru naredim nekaj narobe: ali naj zatajim samo sebe, prijateljico, pokvarim vse? Kaj pa ostali menite, kaj naj naredim?
Takih kot si ti se bojim...
lolika11 napisal/-a:Smrki napisal/-a:Takole je....po treh letih sem ugotovila, da naravnost obožujem sošolca, ki je bil vsa ta leta ob meni. Ma punco, ful jo ma rad, men je simpatična, jaz pa sem SAMO njegova frendica:(Včasih se mi zazdi, da sm tud jst njemu ušeč. ker govori drugim puncam o meni( npr. moji prijateljici, ki je zaljubljena vanj). Zelo rada bi mu povedla, kaj čutim, ampak ga imam tako rada, da mu ne bi želela pokvarit njegovega odnosa s punco, sploh pa ne najinega. Razmišlala sem, da bi mu le nekako povedala, ko ne bo trezen, da se lahko potem še useeno izgovorim.Ampak to se mi zdi zelo podel način....Res ne vem, kako se naj rešim iz te godlje. V vsakem primeru naredim nekaj narobe: ali naj zatajim samo sebe, prijateljico, pokvarim vse? Kaj pa ostali menite, kaj naj naredim?
Takih kot si ti se bojim...
Sva že 2.

- *little girl*
- Komunikatorka
- Kraj: Where the streets have no name
Smrki napisal/-a:Takole je....po treh letih sem ugotovila, da naravnost obožujem sošolca, ki je bil vsa ta leta ob meni. Ma punco, ful jo ma rad, men je simpatična, jaz pa sem SAMO njegova frendica:(Včasih se mi zazdi, da sm tud jst njemu ušeč. ker govori drugim puncam o meni( npr. moji prijateljici, ki je zaljubljena vanj). Zelo rada bi mu povedla, kaj čutim, ampak ga imam tako rada, da mu ne bi želela pokvarit njegovega odnosa s punco, sploh pa ne najinega. Razmišlala sem, da bi mu le nekako povedala, ko ne bo trezen, da se lahko potem še useeno izgovorim.Ampak to se mi zdi zelo podel način....Res ne vem, kako se naj rešim iz te godlje. V vsakem primeru naredim nekaj narobe: ali naj zatajim samo sebe, prijateljico, pokvarim vse? Kaj pa ostali menite, kaj naj naredim?
Ok...NO COMENT!! če bi te tip hotel imet,bi že zdavnaj nehal s punco in poskusil pri tebi. veš,obstajajo tudi tipi,ki hočejo imeti neko žensko zgolj in samo za prijateljico!
pa koliko si ti stara,da ti pride na misel taka osnovnošolka misel,da bi mu to povedala ko ne bo trezen?!
oprosti,ampak tako kot nekatere,se tudi jaz bojim takih punc kot si ti! če si njegova prijateljica mu privošči srečo in ga pusti na miru,ter se spravi na samske tipe.
- Lady Štunf
- Sramežljivka
stvar je precej bl zakomplicirana, kt se zdi...
tko kt so že druge povedale, ni fer ne do njega, ne do njegove punce, da siliš vanj...to da bi mu ozlila svoja čustva, ko bi bil pijan...bedarija, pazi, da tega ne nardiš, ko boš ti pijana (!), ker bo mel to še slabši feet back.
ostani njegova prijateljica, ne prehitevaj...če pa se ti blo ponudila šansa, in to bo on za zihr dal povod, pol pa na dan z resnico. to takrat ga pa pusti pri miru, usaj kar se tiče izpovedovanja čustev.
verjetno ti ne bo lahka, ampak poskusi.
spoznavaj druge fante in morda odkriješ "še boljšega", ki bo samski...
veliko sreče
tko kt so že druge povedale, ni fer ne do njega, ne do njegove punce, da siliš vanj...to da bi mu ozlila svoja čustva, ko bi bil pijan...bedarija, pazi, da tega ne nardiš, ko boš ti pijana (!), ker bo mel to še slabši feet back.
ostani njegova prijateljica, ne prehitevaj...če pa se ti blo ponudila šansa, in to bo on za zihr dal povod, pol pa na dan z resnico. to takrat ga pa pusti pri miru, usaj kar se tiče izpovedovanja čustev.
verjetno ti ne bo lahka, ampak poskusi.
spoznavaj druge fante in morda odkriješ "še boljšega", ki bo samski...
veliko sreče
Jst ti svetujem, da drzis gobec. Karkoli drugega, se bos zajebala.Smrki napisal/-a: Kaj pa ostali menite, kaj naj naredim?
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Mislim, da je brezveze, da karkoli poskušaš, ker boš samo še prijatelja izgubila. Če fant lepo govori o tebi, to še ne pomeni, da bi rad imel kaj s tabo. Jaz imam tudi same lepe stvari za povedat o svojih moških prijateljih pa še vseeno ne bi bila z nobenim od njih. Če bo hotel kaj od tebe, ti bo že pokazal, drugače pa prste stran.
Postavi se v kožo njegove punce: S fantom se imata rada, se razumeta (vsaj tako sem te razumela), potem pa pride njegova prijateljica in začne razlagati kako je že 3 leta na smrt zaljubljena vanj in da ima občutek, da je on tudi vanjo. Verjemi, da ti ne bi bilo vseeno...
Postavi se v kožo njegove punce: S fantom se imata rada, se razumeta (vsaj tako sem te razumela), potem pa pride njegova prijateljica in začne razlagati kako je že 3 leta na smrt zaljubljena vanj in da ima občutek, da je on tudi vanjo. Verjemi, da ti ne bi bilo vseeno...
anoyel napisal/-a:Brez zamere, ampak ravno zaradi takšnih prijateljic kot si ti punce ne tolerirajo prijateljice svojih fantov. Ker se vedno najde neka, ki se zaljubi v svojega prijatelja, ki ima punco. Kaj ti ni jasno? Fant je zaseden in zaljubljen v svoje dekle. Kaj boš imela od tega, da mu poveš, da ti je všeč? NIČ.
200 % se stinjam z napisanih.
Nekaj takih kokoši ( pardn za izraz ) je letalo okol Mojga. Ma ne dougo.

...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Tudi jaz se bojim takih punc.
Tudi moj fant ima prijateljice, ampak vem tudi da je on dostim od njih všeč, zato sem potem jaz nemirna, če gre s kakšno na pijačo ali pa se vidijo kje zunaj, ker so slinaste da joooj!!! javascript:emoticon(':?')
Confused
Res ne vem, a naj fantu nalepim nalepko z napisom da je zaseden da back off. Res ne vem kaj rinejo punce v take fante ker je brezveze... vse uničijo- prijateljstvo in po možnosti še drugo vezo.
Tudi moj fant ima prijateljice, ampak vem tudi da je on dostim od njih všeč, zato sem potem jaz nemirna, če gre s kakšno na pijačo ali pa se vidijo kje zunaj, ker so slinaste da joooj!!! javascript:emoticon(':?')
Confused
Res ne vem, a naj fantu nalepim nalepko z napisom da je zaseden da back off. Res ne vem kaj rinejo punce v take fante ker je brezveze... vse uničijo- prijateljstvo in po možnosti še drugo vezo.