No pa začnimo.
Že celo noč nič ne spim. S fantom sma po 2 letih veze šla narazen.. ( vem marsi kdo bi temu rekel najstniška ljubezen ) saj sem jaz stara 15 on pa 17. ampak tudi če je to le najsntniška ljubezen je ljubezen ki je nebom nikoli pozabila. Seveda pa življenje teče dalje. Nemoram reči da mi ni hudo ker mi je zelo ampak se probam fokusirat na druge cilje in sanje ki jih želim uresničit. V življenju sem dala kar nekaj skozi .. In na žalost ta zgodba ni vesela. Dovolj bo če povem da je bilo vse skupaj v stiku z drogami. Moram se pohvalit s tem da že 8 mesecov nisem bila v bližini niti ene prepovedane droge in to me res osrečuje.. ( Mogoče si mislite ja kaj pa ve ta punčka o življenju.) No mogoče pa vem več kot si mislite.. Že dve leti se bolj malo vidim s starši .. Ker jidva večino časa ni doma.. (Potovanja , opravki )
Včasih sem si to želela ampak ko sem v resnici ukusila kašno je življenje s tem da staršov skoraj nič ne vidiš nisem morala več nič. Ampak saj sem se navadila.. Vsaj toliko se ne prepiramo kot včasih

Ampak še vedno na koncu pomislim na tisti kanček upanja ki me drži pri življenju.. In na koncu se vedno postavim na noge in rečem " no pa gremo naprej uživat življenje "
Zanima pa me.
Kako prenesete vzpone in padce v življenju.? Se takoj poberete in greste naprej .. Ali ste na tleh kar nekaj časa preden se zavedate da se morate že pobrati.?
Vem da je pri vsaki stvari ki se ti zgodi drugačna reakcija vsakega človeka..
Ampak spomnite se najslabšega dogotka kaj se vam je pripetil in če hoečte ga malo opišite ali pa samo povejte kakšne so bile vaše reakcije in kako ste se pobrali iz tal.? in spet začeli nekako verjeti da je važno da se poberete.
In še nekaj misli za lepši dan , ki mene spremljajo v dobrem in slabem , vedno..
*V ringu ali zunaj njega, nic ni narobe ce te zbijejo na tla, narobe je ce ostanes na tleh.
*Uspeh je stanje duha. Če hočete uspeti si sebe predstavljajte kot uspešno osebo
*Svoje življenje lahko spremenimo če spremenimo slabo miselno naravnanost na dobro .
* LAHKO DOSEŽETE VSE KAR SI ŽELITE. SAMO VERJETI MORATE.
upam da podobne teme še ni bilo če pa je bila . pa ZAKLEP.
have a nice day.