drugo pa je, da nasledno leto že grem malo po fakultetah v Graz gledat, kak pa kaj..
mam na razpolagi 2 smeri - jezikovno, modno . a tu nastane že problem. oboje mi gre dobro od rok, oboje me veseli. že od OŠ kreiram oblačila, pred enim letom pa sem našla "ljubezen" do jezikov.. res me veseli ter se učim že 4. tuj jezik (nem, ang, fra, špa) in se jih nameravam še naprej učit.. pravijo, da z jeziki dosti dosežeš v življenju.. 1. problem: mam okoli 3 različne fakultete na razpolago - lenguistika, tolmačenje & prevajanje, pa še eno, k je povezana z kulturo. tu se odločit..
2. problem, kr me spet mika modna šola (sem mislila it na oblikovalno gimnazijo, pa nism šla, mi ni žal.. zaj pa me spet mika. čeprav bi se šivat pa to lahko doma naučila.. šivilja pa tui ne mislim postat, to ni zamee..
jaz sebe vidim v podjetju, sem višje gledana oseba, pač organizitanje mi gre od rok, komandiranje tudi. lahko bi tui za kako revijo bla urednica. vglavnem, to so moje prednosti, pa v čem sem dobra.. ampak se odločit je problem.
na šoli mamo zdaj pogovore glede tega, zato si tolko razbijam glavo glede tega.
študiram tudi o diplomaciji. samo kaj, ko si stalno po svetu..
mate oz. ste imeli podobne probleme z odločitvijo ?? če ja, kako ste jo rešli, kak dolgo je trajalo, da ste se zjasnili? kam se naj še obrnem ?? vam je žal, da ste se tak odločili, kot ste se ??