Ali se je vrnil?
Ali se je vrnil?
Mogoče podobna tema že obstaja, vendar s pomočjo iskalnika je nisem našla.
Mene pa zanima, če je katera že imela takšno izkušnjo, da jo je fant pustil (npr. zaradi druge), ko pa je ugotovil, da je naredil napako, pa se je vrnil? In koliko časa je rabil, da je ugotovil, da mu je žal?
Kaj ste oz. bi naredile v tem primeru?
Mene pa zanima, če je katera že imela takšno izkušnjo, da jo je fant pustil (npr. zaradi druge), ko pa je ugotovil, da je naredil napako, pa se je vrnil? In koliko časa je rabil, da je ugotovil, da mu je žal?
Moški vedno potem razmislijo, ko gredo in se skesani vrnejo k svoji izbranki in ji na kolenih jokajo, da naj ga vzame nazaj!
Ti kar lepo čakaj in čakaj, da ugotovi zmoto, da si bila ti pravi angel in najboljše, kar se mu je lahko zgodilo v življenju
Če se je pa slučajno že vrnil ga pa prvo muči kakšen mesec prasca zahojenega, da si bo za vse večne čase zapomnil kaj ti je naredil...tako ga boš imela pod kontrolo in bo lepo vzgojen tako kot se od moškega pričakuje, da naj bo!
Ti kar lepo čakaj in čakaj, da ugotovi zmoto, da si bila ti pravi angel in najboljše, kar se mu je lahko zgodilo v življenju

Če se je pa slučajno že vrnil ga pa prvo muči kakšen mesec prasca zahojenega, da si bo za vse večne čase zapomnil kaj ti je naredil...tako ga boš imela pod kontrolo in bo lepo vzgojen tako kot se od moškega pričakuje, da naj bo!

Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Re: Ali se je vrnil?
a.
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 18:56, skupaj popravljeno 1 krat.
Re: Ali se je vrnil?
~NIA~ napisal/-a:samska napisal/-a:Mogoče podobna tema že obstaja, vendar s pomočjo iskalnika je nisem našla.
yeah right. ni se mi to sploh zgodilo pa če bi mi se ga pod nobenim pogojem nebi vzela nazaj, halo?
Sej avtorica te teme je napisala, da bi mu itak z užitkom rekla NE, kar pomeni, da ga ne bi nazaj sprejela.
ryu10kyu napisal/-a:Moški vedno potem razmislijo, ko gredo in se skesani vrnejo k svoji izbranki in ji na kolenih jokajo, da naj ga vzame nazaj!
Ti kar lepo čakaj in čakaj, da ugotovi zmoto, da si bila ti pravi angel in najboljše, kar se mu je lahko zgodilo v življenju![]()
Včasih močni podvomim v tisto kar piše levo pod tvojim nickom: "Spol: Moški".
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?
Vir: SSKJ
Vir: SSKJ
- Bittersweet
- Komunikatorka
miteq
hja... po moje ni glih problem v moških, ki se vračajo... najhujš je, da smo punce tok naivne, da jih vedno znova vzamemo nazaj in mislimo, TOKRAT BO PA DRGAČ... yea right... nikol ne bo drgač. v tistem trenutku je res skesan, ko pride jokat nazaj, pa obljubi svašta. čez kak mesec bo pa isto, spet varal, spet PREveč ljubosumen.... ker vidijo, da si lahko to privoščijo, ker jih bomo punce itak spet uzele nazaj...

hja... po moje ni glih problem v moških, ki se vračajo... najhujš je, da smo punce tok naivne, da jih vedno znova vzamemo nazaj in mislimo, TOKRAT BO PA DRGAČ... yea right... nikol ne bo drgač. v tistem trenutku je res skesan, ko pride jokat nazaj, pa obljubi svašta. čez kak mesec bo pa isto, spet varal, spet PREveč ljubosumen.... ker vidijo, da si lahko to privoščijo, ker jih bomo punce itak spet uzele nazaj...
LOVE hurts