Ali se je vrnil?

Pomoč iz čustvenih stisk.
samska
Sramežljivka
Sramežljivka

Ali se je vrnil?

Neprebrana objava Napisal/-a samska »

Mogoče podobna tema že obstaja, vendar s pomočjo iskalnika je nisem našla.

Mene pa zanima, če je katera že imela takšno izkušnjo, da jo je fant pustil (npr. zaradi druge), ko pa je ugotovil, da je naredil napako, pa se je vrnil? In koliko časa je rabil, da je ugotovil, da mu je žal?

Kaj ste oz. bi naredile v tem primeru?
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

Moški vedno potem razmislijo, ko gredo in se skesani vrnejo k svoji izbranki in ji na kolenih jokajo, da naj ga vzame nazaj!
Ti kar lepo čakaj in čakaj, da ugotovi zmoto, da si bila ti pravi angel in najboljše, kar se mu je lahko zgodilo v življenju :wink:

Če se je pa slučajno že vrnil ga pa prvo muči kakšen mesec prasca zahojenega, da si bo za vse večne čase zapomnil kaj ti je naredil...tako ga boš imela pod kontrolo in bo lepo vzgojen tako kot se od moškega pričakuje, da naj bo! :D
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
samska
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a samska »

Pa se res velikokrat vrnejo?

Js bi rada, da bi se vrnil samo zato, da bi mu z užitkom rekla ne in, da nj mu bo žal, da me je za vedno izgubil :D

Mi je preveč hudga naredu...
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a *lilica* »

Hm..ne vem če se velikokrat vrnejo..nekateri so preponosni, da bi priznali napako, drugi se vrnejo samo zato, ker ne želijo biti sami....
No, obstajajo pa tud taki, ki res želijo nazaj, ker šele ko izgubijo punco, vejo kako je bila dragocena :wink:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Re: Ali se je vrnil?

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

a.
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 18:56, skupaj popravljeno 1 krat.
majaoko
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a majaoko »

Ja pomoje velikokrat pridejo nazaj. Jaz bi mu pa oprostila, ker vsak lahko kdaj naredi napako (samo kot je ena napisala, bi ga na začetku mal matrala ) :P Potem te šele v resnici zna cenit
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Re: Ali se je vrnil?

~NIA~ napisal/-a:
samska napisal/-a:Mogoče podobna tema že obstaja, vendar s pomočjo iskalnika je nisem našla.

Mene pa zanima, če je katera že imela takšno izkušnjo, da jo je fant pustil (npr. zaradi druge), ko pa je ugotovil, da je naredil napako, pa se je vrnil? In koliko časa je rabil, da je ugotovil, da mu je žal?

Kaj ste oz. bi naredile v tem primeru?

yeah right. ni se mi to sploh zgodilo pa če bi mi se ga pod nobenim pogojem nebi vzela nazaj, halo?

Sej avtorica te teme je napisala, da bi mu itak z užitkom rekla NE, kar pomeni, da ga ne bi nazaj sprejela.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

:P
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 18:55, skupaj popravljeno 1 krat.
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objava Napisal/-a [She.] »

da bi se meni zdej to zgodilo.. pomoje bi ga uzela nazai... kr ga mam preuč rada in nebi mogla brez njega :(
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

[She.] napisal/-a:da bi se meni zdej to zgodilo.. pomoje bi ga uzela nazai... kr ga mam preuč rada in nebi mogla brez njega :(

Mogoče to misliš sedaj. Če bi te pa zelo prizadel in ti storil veliko hudega, pa ne vem, če bi še tako razmišljala.
cvetkaaa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Postojna

Neprebrana objava Napisal/-a cvetkaaa »

Jaz takšnega tipa ne bi vzela nazaj. Če bi me pustil, je za naju zgodba končana!
Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a miteq »

ryu10kyu napisal/-a:Moški vedno potem razmislijo, ko gredo in se skesani vrnejo k svoji izbranki in ji na kolenih jokajo, da naj ga vzame nazaj!
Ti kar lepo čakaj in čakaj, da ugotovi zmoto, da si bila ti pravi angel in najboljše, kar se mu je lahko zgodilo v življenju :wink:

Če se je pa slučajno že vrnil ga pa prvo muči kakšen mesec prasca zahojenega, da si bo za vse večne čase zapomnil kaj ti je naredil...tako ga boš imela pod kontrolo in bo lepo vzgojen tako kot se od moškega pričakuje, da naj bo! :D

Včasih močni podvomim v tisto kar piše levo pod tvojim nickom: "Spol: Moški".
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?

Vir: SSKJ
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objava Napisal/-a moi T »

Ryu10kyu piše nalč na ta način, malo ironično :D.
Just dance and everything it´s gonna be ok!
Uporabniški avatar
Bittersweet
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Bittersweet »

miteq :respekt:

hja... po moje ni glih problem v moških, ki se vračajo... najhujš je, da smo punce tok naivne, da jih vedno znova vzamemo nazaj in mislimo, TOKRAT BO PA DRGAČ... yea right... nikol ne bo drgač. v tistem trenutku je res skesan, ko pride jokat nazaj, pa obljubi svašta. čez kak mesec bo pa isto, spet varal, spet PREveč ljubosumen.... ker vidijo, da si lahko to privoščijo, ker jih bomo punce itak spet uzele nazaj...
LOVE hurts
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a softTouch »

nisem še mela take izkušnje (na srečo)
če bi mi tip to naredil,ga sigurno ne bi vzela nazaj
Odgovori