Tipov, ki v vsaki stvari vidijo, vohajo, čutijo sex, kateri vsako debato, besedo takoj spreobrnejo v sex oz. vsaj nekaj, kar se k temu nagiba, ki v vsakem ženskem dejanju, premiku, načinu govorjenja ali obnašanja vidijo samo in samo sex, ki se do žensk obnašajo precej poniževalno (če ma ženska vsaj malo spoštovanja do sebe), kričijo skozi okna avtov in trobijo ko največji bedaki, takoj ko gre kikla mimo poznam... HUH... Preveč!
To si tipi, ki se smatrajo kot največji fukači določene vasi ali mesta. Tipi, ki mislijo, da bo pod njimi vsaka p***a padla in ko pade mislijo, da so ko Columbo, ki je Ameriko odkril. Tipi, ki majo probleme z svojim jazom in se dokazujejo na enega izmed bolj glupih možnih načinov (še en glup način so mi šminkerji, ki lovijo pičke na pleh).
In kaj lahko rečem o tipih, katerih slovnica ne presega besede sex (o teh ki jih poznam)? Večinoma so samski, tisti, ki majo ženske (družine) se pred kolegi pederišijo na pune, doma so ovčice, nobeden spolno ni preveč aktiven (razen na jeziku), na splošno so zelo nezreli (pa vsi stari 25+), neodgovorni in neprimerni za kakršnekoli resne in normalne debate. To so pač tipi, pri katerih se lahko njihova dejanska starost deli z 2, pri nekaterih tudi z 3.
Moj kolega, ki pa JE jebač, pa je zlo dober fant, z njim se da marsikaj pogovarjat (resno in šalit), pa če bi povedala, koliko žensk je že padlo pri njem, mi tak nuben ne bi verjel. Ampak o svojih ženskah ne govori, ne kaže nanje, ne razlaga kolegom, kaj je s katero delal ipd.
" Pes, ki laja, ne more ugriznit". Star pregovor, pa še vedno drži

.