Zdaj naj povem, da se to ne nanaša na vse moške, me pa zanima, če ima slučajno katera izkušnje s tem (in seveda tudi moško mnenje o ranjenih ženskih čustvih je dobrodošlo).
Grem k bistvu...
Pač neki tipo je mene hoto naflancat, me zmotat okol prsta. Sma se zmenila ven (vsaj tak sem mislila), ker meni se tako ali tako ni bilo, on pa naj bi tudi (po njegovih besedah) imel žensko, ki bi jo naj imel neizmerno rad. Vse je bilo vredu (vsaj tak je zgledalo), čeprav mi je ta model z sms-i težil 100/h (šlo se je predvsem ukul tega, kdaj se dobiva, kaj bi delal z mano in ostale neizvirne).
Problem je nastal, ko je opazil, da se jaz dobivam z nekom drugim. Nekajkrat naju je poskušal spelati na limance, češ, da naju je videl, ko sva bila skup v mestu, ampak mu ni uspelo. Nakar sva prišla s tem tipom dovolj daleč in sva nehala skrivat, da sva si "naklonjena".
Spet je "problem" v tem, da smo sodelovci (pardon, glede na vse bodoče očitke, ampak to bi naj ne bla ovira, vsaj pri možgansko razčiščenih osebkih ne). Se pravi, da smo v bistvu v službi vsak dan skupaj. Ok med mano in "mojim" ni problema, problem je nastal v unem.
Pričel naju je veselo drkat. Mene je drkal za vsako malenkost (vse kar sem naredla sem naredla narobe), "mojega" pa je pričel drkat z kakimi glupimi izjavami (da bi ga kao v slabo luč spravil pred mano).
Skratka, model, ki se je spravo na naju, je star 29 let! In ravno zaradi tega me njegov odnos čudi! "Mojega" napada z izjavami, kot so: Kakšen kolega si, da si mi pičko (kar nikoli nisem in ne bom bla!) spelal! Ziher si mene v drek tišo, da si njo dobil! ....
Pred kratkim sem z tem oslom imela pogovor (spet). In sem mislila, da sem razčistila z njim. Ampak takoj, ko sva pogovor končala, sem dobila sms, če grema jebat. Seveda je bil moj odgovor ne (in tudi bo ostal ne). "Moj" tudi ve, kake smse mi ta pošilja in tudi dobro ve, da mu gre v nos, ker me uni ni dobi . Prav tako je "moj" toliko fer, da mi zmeraj pove, kaj uni govori okoli (in jaz njemu).
Npr. enkrat mi je poslal sms, če se greva porivat (po domače). In sem mu napisala nazaj, da ne, ter da mi naj da mir, ker se mi ne da zaradi njega z "mojim" kregat. In mi je napisal nazaj, češ, greva jebat, potem bo ... (od "mojega" vzdevek) mel vsaj razlog, da ga pizdi

V svoji ranjenosti in užaljenosti (al karkoli bi naj bilo to) poskuša sramotiti naju dva pred ostalimi. K sreči večina ve, kakšen je in mu ne nasedajo (kontra mu pa tut nuben ne upa sikat, ker ima višjo funkcijo od nas). Norce se dela tako iz njega, kot tudi iz mene. Širi raznorazne laži, da bi se midva sprla in takoj ko zaneti ogenj (če ga oz. ko misli, da ga je), postane celi sladek do mene in prijazen do njega.
Z "mojim" sicer sva se zmenila, da se na njegove izpade ne bova ozirala, ampak vedno ti ni vseeno, ko npr. iz "mojega" naredi pred mano totalnega bedaka (ok, jaz vem, da to ni, ampak on uživa v tem, ko ga prikazuje v taki luči). "Moj" tudi ve, da bom vedno na njegovi strani in da sem pripravljena (seveda, v kolikor bi zadeva med nama furala še naprej) menjat tudi šiht (halo, ni problema najt drugega šihta, sploh pa v mojem poklicu ne).
Midva sicer te nesporazume zaradi unega kar uspešno rešujema (ja, sva se že sprla zaradi njega, ugotovila pa tudi, da laže samo in samo on).
Zanima me, koliko imate kaj ve izkušnje z takšnimi in podobnimi izpadi? Zakaj tipi enostavno ne morejo požret in it naprej, če ne dosežejo nečesa? Če se že tako širokoustijo, kaki frajerji so, kako pa potem ne morejo ene preproste besede NE pozabit? Kaj dokazujejo na tak način? Idiotizem? Ali so taki tipi le primerki egoističnih, hinavskih in poženščenih moških?
P.s. Moj je v narekovajih, ker nikoli ne moreš rčt, da je nekdo samo tvoj