kulika napisal/-a:Kaj je čustveno nedozorel al kaj za vraga ma v glavi?
kulika napisal/-a:Ko da je 5letni otrok.
kulika napisal/-a:Zdaj pa bom spet malo zagnjavlaStvar je sledeča.Sn že pisala post o njem pa bom kar še enga napisala,ker mi nekako ne gre iz glave.
No star je 24,ful ambiciozen a za moje pojme čustveno na nuli.Mislim ga vprašam me pogrešaš me maš rad.Pa dobim taki diplomatski odgovor jaz mam vse rad ipd ipd.Pa saj tud če se heca.Pa potem si pišema smse.Pa ga vprašam kje je pa kaj dela pa reče zdaj bom kar vse nažgal.(Mislim saj nisma skupaj samo vseeno)
Pol pa mu je žal pa napiše nisem tak mislo.No saj to ni poanta vsega,najbolj na živce mi gre ko se mi skoz hvali kako plačo ma ipd ipd.Pa sn mu že dala zdavnaj vedet,da nato ne palim.Pa skozi me zajebava tak tisto cinično,sarkastično.Ja jaz mam to,ti pa tega nimaš..,Ko da je 5letni otrok.Skoz me hoče razjezit.jao Pa slike mi pošilja kake mu pišejo pa se mu razkazujejo.Potem pa uvidi da mi nekak ni kera všeč(malo ljubusumnosti)pa še bolj začne ja da si z zdaj piše z njo,pa take ideje.Men se vse bolj skupaj zdi,da se bo mi enega lepega dne vtrgalo.ker me najbolj jezi to da se dela da mu je malo mar čeprav po takšnih stvareh sem lahko skor prepričana da mu ni.Zdaj pa kaj je vaše mnenje?Kaj je čustveno nedozorel al kaj za vraga ma v glavi?Pa ne me preveč kritizirat,ker sn totalno na psu že
Torej tudi luškan ni...torej je glup pa še beden na izgled? Kaj torej vidiš sploh na njemu...kateri njegovi čari so te prevzelikulika napisal/-a:no..okey.Ne nisma skupaj.To vaše mnenje naj zdaj jemlem kot to,da mu je vseeno ali kot to,da sn navadna kokoš?
Ker men se ne zdi da mu je vseeno ampak hoče s tem vsem naredit vtis na mene?Zakaj bi hotel vtis naredit če mu je vseeno?Pa ko pač počnema določene intimne stvari..se mi zdi,kot da se boji kot da bi rad vedno pohitel...da se boji ljubezni moje.IN NE,nima dosti oboževalk dosti takih ki bi podlegle...,ker pač dekleta dajo v večini dost na zunanjost kar jaz ne.
ryu10kyu napisal/-a:Torej tudi luškan ni...torej je glup pa še beden na izgled? Kaj torej vidiš sploh na njemu...kateri njegovi čari so te prevzelikulika napisal/-a:no..okey.Ne nisma skupaj.To vaše mnenje zdaj jemlem kot to,da mu je vseeno ali kot to,da sn navadna kokoš?
Ker men se ne zdi da mu je vseeno ampak hoče s tem vsem naredit vtis na mene?Zakaj bi hotel vtis naredit če mu je vseeno?Pa ko pač počnema določene intimne stvari..se mi zdi,kot da se boji kot da bi rad vedno pohitel...da se boji ljubezni moje.IN NE,nima dosti oboževalk dosti takih ki bi podlegle...,ker pač dekleta dajo v večini dost na zunanjost kar jaz ne.
![]()
Enim tipom malo pegla v glavi drgač...sploh tam okoli 23-25..poznam primer ravno od ene frendice ko je model igral neke igrice in jo kuril ter se igrač z njo...potem pa je izvedela da to dela s parimi ženskami ki jih tudi ona pozna.
kulika napisal/-a:Ker men se ne zdi da mu je vseeno ampak hoče s tem vsem naredit vtis na mene
kulika napisal/-a:Pa ko pač počnema določene intimne stvari..se mi zdi,kot da se boji kot da bi rad vedno pohitel...da se boji ljubezni moje