Kaj za vraga hoče doseči?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Uporabniški avatar
kulika
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: mb

Kaj za vraga hoče doseči?

Neprebrana objava Napisal/-a kulika »

Zdaj pa bom spet malo zagnjavla :D Stvar je sledeča.Sn že pisala post o njem pa bom kar še enga napisala,ker mi nekako ne gre iz glave. :D No star je 24,ful ambiciozen a za moje pojme čustveno na nuli.Mislim ga vprašam me pogrešaš me maš rad.Pa dobim taki diplomatski odgovor jaz mam vse rad ipd ipd.Pa saj tud če se heca.Pa potem si pišema smse.Pa ga vprašam kje je pa kaj dela pa reče zdaj bom kar vse nažgal.(Mislim saj nisma skupaj samo vseeno) :evil: Pol pa mu je žal pa napiše nisem tak mislo.No saj to ni poanta vsega,najbolj na živce mi gre ko se mi skoz hvali kako plačo ma ipd ipd.Pa sn mu že dala zdavnaj vedet,da nato ne palim.Pa skozi me zajebava tak tisto cinično,sarkastično.Ja jaz mam to,ti pa tega nimaš..,Ko da je 5letni otrok.Skoz me hoče razjezit.jao Pa slike mi pošilja kake mu pišejo pa se mu razkazujejo.Potem pa uvidi da mi nekak ni kera všeč(malo ljubusumnosti)pa še bolj začne ja da si z zdaj piše z njo,pa take ideje.Men se vse bolj skupaj zdi,da se bo mi enega lepega dne vtrgalo.ker me najbolj jezi to da se dela da mu je malo mar čeprav po takšnih stvareh sem lahko skor prepričana da mu ni.Zdaj pa kaj je vaše mnenje?Kaj je čustveno nedozorel al kaj za vraga ma v glavi?Pa ne me preveč kritizirat,ker sn totalno na psu že :D
evahunnie
Debatorica
Debatorica
Kraj: Tihomorsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a evahunnie »

v kakšnem odnosu sta? fant in punca?
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objava Napisal/-a srčica* »

ja nič ni... zacopala si se, on pa to izkorišča... se hvali, itd... in čeprav sama sebe hočeš prepričat, da ti gre na živce, ti je všeč.. priznaj :D
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Uporabniški avatar
Devilish
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: In the back of your mind:P

Neprebrana objava Napisal/-a Devilish »

Tip je očitno otročji in nezrel, ne vrjamem da se bo spremenil. Če misliš da ga lahko ti spremeniš, se pomojem motiš, ker more še mal odrast..To da se hvali si sam pumpa ego, če bi te meu rad ti pomojem nebi pisu o teh stvareh..Najdi si nekoga ki te bo meu lepše in ne sam za to da si povečuje ego,pa tud nekoga zrelejšega.Sicer pa sej veš kk pravijo, moški nikol ne dozorijo, oni se sam starajo :wink:
Sexually, mentally, psihically, emotionally, I'll be like your medicine and you can take every part of me:*
mirella
Kofetarica
Kofetarica

Re: kaj za vraga hoče doseči?

Neprebrana objava Napisal/-a mirella »

kulika napisal/-a:Kaj je čustveno nedozorel al kaj za vraga ma v glavi?

sej si sama odgovorila prej..
kulika napisal/-a:Ko da je 5letni otrok.

in res je, otrocje obnasanje, s takim se res nebi dosti casa ukvarjala na tvojem mestu ;)
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

Ahahahahaha. Ne mores verjet kake bedarije lahko eni tipi delajo pa bo zenska se vedno lezla za njimi.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

Ah...Nevem kako se lahko pustiš no...Pa da mu kot neka kokoška (oprosti izrazu) izkazuješ čustva, za katera ve, da njega sploh ne brigajo...
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

Jaz imam isti primer :roll:

Katastrofa! Pa čisto sama sem kriva, ker ne končam vsega skupaj.

:roll: :roll: :roll: :roll:
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Re: kaj za vraga hoče doseči?

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

kulika napisal/-a:Zdaj pa bom spet malo zagnjavla :D Stvar je sledeča.Sn že pisala post o njem pa bom kar še enga napisala,ker mi nekako ne gre iz glave. :D No star je 24,ful ambiciozen a za moje pojme čustveno na nuli.Mislim ga vprašam me pogrešaš me maš rad.Pa dobim taki diplomatski odgovor jaz mam vse rad ipd ipd.Pa saj tud če se heca.Pa potem si pišema smse.Pa ga vprašam kje je pa kaj dela pa reče zdaj bom kar vse nažgal.(Mislim saj nisma skupaj samo vseeno) :evil: Pol pa mu je žal pa napiše nisem tak mislo.No saj to ni poanta vsega,najbolj na živce mi gre ko se mi skoz hvali kako plačo ma ipd ipd.Pa sn mu že dala zdavnaj vedet,da nato ne palim.Pa skozi me zajebava tak tisto cinično,sarkastično.Ja jaz mam to,ti pa tega nimaš..,Ko da je 5letni otrok.Skoz me hoče razjezit.jao Pa slike mi pošilja kake mu pišejo pa se mu razkazujejo.Potem pa uvidi da mi nekak ni kera všeč(malo ljubusumnosti)pa še bolj začne ja da si z zdaj piše z njo,pa take ideje.Men se vse bolj skupaj zdi,da se bo mi enega lepega dne vtrgalo.ker me najbolj jezi to da se dela da mu je malo mar čeprav po takšnih stvareh sem lahko skor prepričana da mu ni.Zdaj pa kaj je vaše mnenje?Kaj je čustveno nedozorel al kaj za vraga ma v glavi?Pa ne me preveč kritizirat,ker sn totalno na psu že :D

Jah..take desce mate pač rade in palite na njih...zakaj je tako? To bi morale vedeti ve :wink:
Morda se delno najdem v njemu izpred par let nazaj...sem bil toliko star kot on.
Jah ful mu pegla v glavi...celi svet je njegov...ženske so itak stalno okoli njega in se mu podmetavajo...tako pač je...lepa dekleta ljubijo barabe...že izpet rek :nixweiss:
Imaš pa verjetno kakega kolega ki je noro zaljubljen vate in mu ti razlagaš, da kakšen kreten je ta model in koliko je on kul in da upač da bo pa nekoč spoznal kakšno krasno žensko, ki ga bo
vredna,hahahaha :rofl:
To je pač klasika na tem svetu...če te kaj potolaži nisi edina, ki se ji to dogaja...saj si dobila kar nekaj potrditev od žensk kaj se jim dogaja :D
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
kulika
Sramežljivka
Sramežljivka

no..okey. :D Ne nisma skupaj.To vaše mnenje naj zdaj jemlem kot to,da mu je vseeno ali kot to,da sn navadna kokoš? :D Ker men se ne zdi da mu je vseeno ampak hoče s tem vsem naredit vtis na mene?Zakaj bi hotel vtis naredit če mu je vseeno?Pa ko pač počnema določene intimne stvari..se mi zdi,kot da se boji kot da bi rad vedno pohitel...da se boji ljubezni moje.IN NE,nima dosti oboževalk dosti takih ki bi podlegle...,ker pač dekleta dajo v večini dost na zunanjost kar jaz ne. :D
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

kulika napisal/-a:no..okey. :D Ne nisma skupaj.To vaše mnenje naj zdaj jemlem kot to,da mu je vseeno ali kot to,da sn navadna kokoš? :D Ker men se ne zdi da mu je vseeno ampak hoče s tem vsem naredit vtis na mene?Zakaj bi hotel vtis naredit če mu je vseeno?Pa ko pač počnema določene intimne stvari..se mi zdi,kot da se boji kot da bi rad vedno pohitel...da se boji ljubezni moje.IN NE,nima dosti oboževalk dosti takih ki bi podlegle...,ker pač dekleta dajo v večini dost na zunanjost kar jaz ne. :D
Torej tudi luškan ni...torej je glup pa še beden na izgled? Kaj torej vidiš sploh na njemu...kateri njegovi čari so te prevzeli :wink:

Enim tipom malo pegla v glavi drgač...sploh tam okoli 23-25..poznam primer ravno od ene frendice ko je model igral neke igrice in jo kuril ter se igrač z njo...potem pa je izvedela da to dela s parimi ženskami ki jih tudi ona pozna.
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
kulika
Sramežljivka
Sramežljivka

ryu10kyu napisal/-a:
kulika napisal/-a:no..okey. :D Ne nisma skupaj.To vaše mnenje zdaj jemlem kot to,da mu je vseeno ali kot to,da sn navadna kokoš? :D Ker men se ne zdi da mu je vseeno ampak hoče s tem vsem naredit vtis na mene?Zakaj bi hotel vtis naredit če mu je vseeno?Pa ko pač počnema določene intimne stvari..se mi zdi,kot da se boji kot da bi rad vedno pohitel...da se boji ljubezni moje.IN NE,nima dosti oboževalk dosti takih ki bi podlegle...,ker pač dekleta dajo v večini dost na zunanjost kar jaz ne. :D
Torej tudi luškan ni...torej je glup pa še beden na izgled? Kaj torej vidiš sploh na njemu...kateri njegovi čari so te prevzeli :wink:

Enim tipom malo pegla v glavi drgač...sploh tam okoli 23-25..poznam primer ravno od ene frendice ko je model igral neke igrice in jo kuril ter se igrač z njo...potem pa je izvedela da to dela s parimi ženskami ki jih tudi ona pozna.

V bistvu je men ful srčkan pa ful je razgledan ne.Pač drugim ni.Kaj čem :D Ja rad se pač hvalisa...grozno.Saj ne vem mu naj povem,da naj neha ga vprašam zakaj to dela?al kaj?lol ne.Pa čustveno je neverjetn ne zna pokazat npr.objemček pa tak ne malo cartanja:)občutek čustev njegovih.ah ga sovražim,sam ne morn brez njega ne.Morn si prej te stvari popredalčkat.Me je fax čist deformiral.haha
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

kulika napisal/-a:Morn si prej te stvari popredalčkat.Me je fax čist deformiral.haha

In to je to :D Sama si si odgovorila...
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objava Napisal/-a puma »

če praviš, da je čustven invalid ... zakaj si potem sploh z njim?

...
Uporabniški avatar
*frisko*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *frisko* »

kulika napisal/-a:Ker men se ne zdi da mu je vseeno ampak hoče s tem vsem naredit vtis na mene

kakšen vtis nekj?! če bi hotu nardit vtis, ti teh stvari definitvno ne bi razagov, s tem ti pove samo, da se mu (sori izrazu) jeb* za to, kaj ti mislš oa čutš do njega. tip ni resn... in če ti iščeš fanta za resno zvezo, on to ni...

kulika napisal/-a:Pa ko pač počnema določene intimne stvari..se mi zdi,kot da se boji kot da bi rad vedno pohitel...da se boji ljubezni moje

fantje se ne bojijo ljubezni, fantje se večkrat bojijo odgovornosti, kt jih prnese ljubezen pa zveza... amapk v njegovem (vajinem) primeru se mi še vseen zdi, da se ne boji, samo pač rad poteši svoje potrebe (intimne stvari, ki jih počneta) kaj dost več se mu pa s tabo ne da ukvarjat... sicer pa niti ne razumem.... kaj spolh sta, če nista par? f** frenda?
Odgovori