Hvala za odgovore.

ryu10kyu napisal/-a:Jaz pa tega ne smem povedati koliko imam jaz sebe rad, ker sem že tako pogosto označen za narcisoidnega in da se imam pretirano rad. Ponavadi od ljudi, ki sebe nimajo radi...ampak pustimo detajle![]()
Če sebe nimaš rad tudi drugih ne moreš imeti. In odnos do sebe je najpomembnejši...tako da če to ni pošlihtano nastopijo sčasoma travme, frustracije in podobne stvari.
Tysia napisal/-a:Kaj po vašem pomeni, da se imate radi?
Tysia napisal/-a: Mislite, da imate sebe radi?
Tysia napisal/-a: Na kakšen način si to pokažete?
Tysia napisal/-a:Hvala za odgovore.
ryu10kyu napisal/-a:Če sebe nimaš rad tudi drugih ne moreš imeti.
iluzija napisal/-a:Če sem v tisti temi od jullie_ napisala, da si želim ugodit vsem in vsakomur, tukaj povem, da imam sebe zelozelozelo rada, čeprav se presekiram na veliko, če mi ne uspe ugodit čisto vsem.
Torej, ja, tale trditev drži:ryu10kyu napisal/-a:Če sebe nimaš rad tudi drugih ne moreš imeti.
Ampak ne v vseh primerih!
Nekateri ljudje se imajo čisto preveč radi - tako zelo, da jim te ljubezni zmanjka za druge. Egoistični in skrajno sebični ljudje, ki mislijo samo nase in imajo radi le sebe.
In spet v mojem primeru - če trdim, da se imam preveč rada, ugodit želim tudi drugim, ampak če jim pa ne ugodim, bi se pa včasih vrgla skozi okno. To pomeni, da se nimam rada?
ryu10kyu napisal/-a:Tisti ljudje ki so egoistični in gledajo na svojo rit in na nikogar drugega verjemi, da se nimajo radiTo delajo ravno zaradi tega ker se nimajo radi...iz raznih frustracij ki pridejo zaradi neimeti rad sebe niti drugega.