jst pa že od malega skos sanjam kakšne naravne katastrofe, eksplozije, nesreče ... zadnje čase tudi da me hoče kdo ubit oz. da umiram ..

npr. dostikrat se mi je že zgodilo da sm sanjala da se utapljam in sem se zbudila ker sm kr nehala ('pozabla') dihat
al pa lih prejšnji teden sm sanjala da sm bla na vrhu ene ful visoke stavbe (ubistvu zelo poznana terasa (hodim na čik pavze med delom in na kosilo), samo stavba je bla ful višja in vse stavbe okoli so ble enake kot v resnici) .. in jst sm gledala dol in kar naenkratje ena od sosednjih stavb eksplodirala (kao jedrska eksplozija) in karnaenkrat je bil povsod prah in jst sm padala in vse se je vrtelo .. in pol sm se zbudila, se mi je vrtelo in sm jokala ...
dosti takih mam ... enkrat sm sanjala da je bil istočasno potres in ful močna nevihta (poplave) in tornado, mi smo se vozli po eni ovinkasti cesti kao proti zaklonišču, vse se je treslo, tornado je prihajal proti nam in jst sm se spomnila da smo pozabli pobrat mojoo best frendico ..
in včasih me je kr strah zaspat ker nevem kdaj bom v sanjah spet 'na robu smrti' ..

to je tako grozno vsako drugo noč umirat oz. bit ful blizu smrti

Let's swim to the moon .....