Nisem si shranila njegove številke, ga bom še kdaj videla?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
bleona
Komunikatorka
Komunikatorka

Nisem si shranila njegove številke, ga bom še kdaj videla?

Neprebrana objava Napisal/-a bleona »

hojla punce!
Mam en skoraj nemogoce resljiv problem,pa vendar.Ze zelo dolgo casa nisem spoznala nobenega uredu tipa.Zadnjic sem bila s prijateljicami v neki diskoteki,kjer sem ze skoraj na zacetku spoznala enega tok fajn.(Nikoli ne hodim ven z namenom da bi koga spoznala,ker je to v diskoteki skoraj nemogoce sicer pa verjamem da pravega spoznas 1x ko si niti priblizno ne mores mislit.--->pa se res je)
Pogovarjala sva se zuni na terasi ful in tisti vecer res nisem skoraj nic plesala.Bil je skuliran ful in niti po razno kaken ki tam isce muho enodnevnico :) .Govorila sva prakticno o vsem.Tam je bil na prijateljevem rojstnem dnevu,ampak so do tiste ure ze vsi spali na kavcih naklani do konca,edino on je se ostal trezen in jih sel obcasno pogledat ce so ql
no...Povedal mi je med drugim kje zivi,kaj studira in kam gre obcasno ven.Na koncu ko smo okol 4-ih sle s frendicami domov sem mu rekla da moram it in ce bi mi dal stevilko da se vidva na kksni pijacki.Bil je navdusen pa se reku je da je hotel ze sam rect in se zacel neki opravicevat...
Drugace nisva nic zvalila pa to,samo na koncu mi je dal enga tok lepga v izi nevsiljivga lupcka na usta pa se enga lupcka pa objemcek pa reku da ze dolg ni spoznal kksne tok krasne punce in da bi me res rad se kdaj vidu.
Bla,bla,bla...Na koncu doma ugotovim da si cifre nisem shranila.Vse sem napisala,potem pa zaradi rahle zivcnosti kliknila preklici in ne shrani.Vem da je smesno samo jz ze 2 dni samo jokam.Sem ful zakompliceran clovek in me je zlo tezko razumet in kksnim se s svojim karakterjem zdim cudna in to je bil eden izmed redkih tipov,za katerega lahko brez pomisleka recem da me je razumel in da se mu moje vcasih malce noro zmedeno obnasanje ni zdelo cudno ampak simpaticno.
A je sploh kaksna sansa da ga se kdaj vidim in kaj bi ve nardile na mojem mestu ce se sploh kaj da? :(
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

Začni hodit tja ven kamor ti je reku da on občasno zahaja. ;)
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a metuljčica* »

Ne poznaš nobenega njegovega kolega? Ali koga iz njegovega kraja, faxa...?

Predlog od *hox* tudi ni slab. :)
Uporabniški avatar
Lady_T
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Lady_T »

Napisala si, da ti je povedu, kje živi, kaj študira. A si s temi informacijami lahk kej pomagaš, da dobiš njegovo cifro? Recimo, da koga poznaš iz istga kraja kt je on?
Če maš gut občutk glede njega in fuuul željo it kdaj z njim na pjačo, da ga bolj spoznaš... pol bi se jst na tvojem mestu potrudla. Sej ti ni treba it s transparentom stat pred njegov fax :D Zihr je kakšna lažja pot
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Aja, mogoče poznaš koga z njegovega faxa? Če ja, bi lahko šla kdaj s tisto osebo na fax, mogoče ga kje srečaš. :)
Uporabniški avatar
bleona
Komunikatorka
Komunikatorka

ja samo on je ze student in hodi ponavadi bolj na te studenske zure ki so ob cetrtkih al se sama nevem kdaj,jaz hodim pa se na gimnazijo in ob teh dnevih zaradi oddaljenosti nikakor ne morem ven,ker se ne splaca.
A je se kksna moznost
Sej po eni strani sama vem da ne po drugi pa kar cakam da mi bo ena povedala nekaj na kar sama se nisem pomislila :?

Pa drugace se msilim potrudit ja.In bom sla magar tja kdaj v blizino na kakso pijacko ali pa se dobim s frendico iz nejgovega faxa mimogrede da ji kao nekaj dam.Pa tako nekaj casa.Samo moznosti da ga tako srecam so minimalne in pomojem bi po neuspelih cakanjih po nekaj casa obupala in bila spet na istem
Zadnjič spremenil bleona, dne 28. Apr. 2008 19:48, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Lady_T
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Lady_T »

tok dolg časa pisala, da nism nč nouga povedala.. :)
Uporabniški avatar
bleona
Komunikatorka
Komunikatorka

hehe...tole je blo pa hitr.Sploh nism pricakovala.tnx vsem.Predlogi so kr dobri.S faxa tega poznam ene par frendov in frendic.Vse skupi 5.Sem ze povprasala ce ga kdo pozna,pa ga ne.Ta ideja da grem tja je po eni strani ful uredu,po drugi strani pa...kaksna je sansa da bo on zaradi razlicnih urnikov sploh tam?
Ta kraj je drugave bol v pm tako da niti pod razno ne poznam nobenega iz tam.
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Hm.. Ja js bi na tvojem mestu šla na fax. :D Sem 1x že naredila podobno (par let nazaj, da ne bo kakšne pomot, hihi), le da sva šle s sošolko pred njegovo SŠ in čakali (namišljenega) kolega. ;) Mogoče veš kater letnik je?
Uporabniški avatar
bleona
Komunikatorka
Komunikatorka

*hox* napisal/-a:Hm.. Ja js bi na tvojem mestu šla na fax. :D Sem 1x že naredila podobno (par let nazaj, da ne bo kakšne pomot, hihi), le da sva šle s sošolko pred njegovo SŠ in čakali (namišljenega) kolega. ;) Mogoče veš kater letnik je?

rekel je samo da je star 21 in kam hodi(ekonomska f.,saj ni skrivnost :? =)),za letnik pa ne al se pa ne spomnem dobr
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

To je pol verjetno en 2. al pa 3. letnik?! Ma pejt tja, zgubit itak nimaš nič ane? :)
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a punkie_ »

ekonomistov je ful in da boš lih njega srečala morš met res srečo. drugo je če bi vedla ker letnik je, pa pogledaš urnik in ga mogoče ujameš. lahko pa tudi napišeš na forum od ekonomistov, opišeš situacijo, njega itd. pač kukr si ga opisala zna bit fajn dečko in res ne vem, zakaj se nebi potrudila da ga najdeš.
Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a miteq »

Naslednjič manj pit zunaj, da ne boš spet zamenjala gumb "shrani" in "prekliči". :wink:
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?

Vir: SSKJ
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: LJuBLjaNa

Neprebrana objava Napisal/-a °PeeKaBoo° »

uf...na EF bos pa res tezje kr tko naletela nanga..ker ns je kr velik gor :roll: je pa res, da vecinoma folk z ef hod u ene par lokalov k so tm okol..tm pa mogoce mas kj moznosti ga vidt.. ;) je use na kupu :D tko da se strinjam s punkie_ ja... :wink:
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
Uporabniški avatar
bleona
Komunikatorka
Komunikatorka

sem ze zgoraj napisala da se magari mimogrde pri frendici ustvim na kaksnem cigaretu ali pa greva v blizini sole na kaksno pijacko...samo tega tudi nevem kolkokrat ne bom mogla ponovit ker mam solo dopoldne,predavanja pa najbrz tud potekajo dopoldne.
Cakam magicen odgovor :)
Odgovori