Sem 15 letna dijakinja, ki je skoraj 7 mesecov z 27 letnim fantom. Ja vem, kaj boste rekli, da me le izkorišča itd. Ampak spoznala sva se čisto drugače pretvarjala sem se starejšo in nekaj kar nisem (to obdobje je že mimo!) In ko sem mu povedala je nekako sprejel in sva se zmenila za kavo in nekaj se začeti zapletati.
Tako, da sva že 7 mesecov srečno skupaj, saj ne da me izkorišča, ker ni tak... Pač vedno mi je na voljo za use in res se imava lepo. Ja vem, da vsi verjetno mislite, da je to nemogoče itd.
Moj problem je sledeč... Moja sestra mu grozi, da ga bo prijavila, če z mano ne neha in da bo obtožen posilstva... Pač ko je skontala sem ji povedala in smo se pač na kavi dobili, da ga je spoznala... Nekaj časa use uredu potem pa mu je sedaj začela groziti

Povedala je mami, vse koliko je star in da jemljem koncetracijske... Ko me je mami prašala, če je res toliko star sem zanikala, tudi to da med vikendi ne hodim k pijateljici, ampak k njemu! Glede koncetracijskih sem pa rekla, da zaradi menstruacije.
A mi kdo svetuje, kaj naj naredim z mojo sestro se ne da pogovarjati, če pa povem nakako vse mami pa ga verjatno nikoli ne bom videla.
Sem čisto obupana!