Midva sva že mal starejša, tako da te okupacije s prijatelji in družbo nasploh ni več toliko

, še zase imam komaj dovolj časa...
Ampak recimo moj partner se je ful dobro ujel z mojo najboljšo prijateljico in njenim fantom, tako da se večkrat dobimo, gremo na pijačo, večerjo ali kam drugam pač,
drugače pa tudi jaz nimam neke horde prijateljic, dobivam se še z dvema ali tremi, kjer pa gre res le za babji čvek in tja mojga definitivno ne vlačim, pa vsem paše tako

.
Na njegovi strani je podobno, najboljš se štekamo z njegovim bratom in ženo, smo tudi večkrat skupaj, prav tako pa ima tudi nekaj svojih kolegov, s katerimi gre na pivo ali dve, ampak midva v bistvu nikol ne hodiva ven tako zvečer za več časa alpa da bi rekli, da gre eden ali drugi žurat, nama ni do tega in je čist Ok tako, kot je.
Z bivšim je bilo mal drugače, ko sva bila precej mlajša, on je imel ful velik kolegov in družbe, večina od njih mi je bila bedna (primitivni tipi, samski, ljubitelji alkohola) in se jim nisem želela pridružit, občasno smo pač šli ven skupaj kam na kakšen večji žur, po lokalih mi pa z njimi ni bilo za it.
je pa imel tudi nekaj prijateljev, s katerimi smo se ful ujeli, ponavadi kar po parih in iz tistih časov imam tako še dve ali tri precej fajn prijateljice, s katerimi vzdržujemo stike, kljub temu, da mene ni več v tistem okolju in one so nekak tako še vedno v stiku z mojim bivšim in z mano...