No, ali pa je danes že res tak svet…''moderen''?
Če je tako mi torej ostanejo samo sanje o tem, da s punco leživa v travi in gledava oblake…

jullia_ napisal/-a:2. Če bi meni rekel, da si mi pripravljen pomagat (predpostavljam da pri gospodinjskih opravilih), bi letel čez prag in še naprej. Ne prenesem tipov, ki gospodinjstvo smatrajo za žensko delo, potem pa pričakujejo medaljo za vsak pomit krožnik. Delo je skupno, zato se deli. In fantov prispevek ni pomoč meni, ampak pač njegov prispevek k gospodinjstvu.
iluzija napisal/-a:Jaz osebno padam na tipe, ki so prikriti romantiki. In tudi Moj je tak - na vse pretege bo zanikal, da je romantičen, ampak hkrati bo pa najraje ležal v dvoje pod zvezdami, ljubil bo počasen, ljubeč seks, rad se bo sprehajal z roko v roki in raziskoval neznane kotičke, oboževal bo svečke in mehurčkasto kopel in na vsake toliko časa mi bo prinesel vrtnico. Vendar ne konstantno! Romantika mora biti le tisti sladkorček v življenju, ne pa življenje samo...
jullia_ napisal/-a:2. Če bi meni rekel, da si mi pripravljen pomagat (predpostavljam da pri gospodinjskih opravilih), bi letel čez prag in še naprej. Ne prenesem tipov, ki gospodinjstvo smatrajo za žensko delo, potem pa pričakujejo medaljo za vsak pomit krožnik. Delo je skupno, zato se deli. In fantov prispevek ni pomoč meni, ampak pač njegov prispevek k gospodinjstvu.