Fashion House(Modna hiša)

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Uporabniški avatar
DOra.
Debatorica
Debatorica
Kraj: Maribor

Fashion House(Modna hiša)

Neprebrana objava Napisal/-a DOra. »

Na TV3 je že kar nekaj časa nadaljevanka Fashion House(Modna hiša). Osebno mi je postala ena najljubših in že sami liki v njej so WAW :eek:

Moram pa dodat, da mi je Luke Gianni neverjetno lep..je tudi del razloga, zakaj gledam :D :D

Zdaj pa me zanima, kdo še spremlja to nadaljevanko, ki je res vredna ogleda. Sem malo prej preletela nekaj delov naprej in videla, da bo še postalo PRAV NAPETO!
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a tani24 »

js tud včasih pogledam..odvisno od časa in mi je kr zanimiva samo k folk tle ne zna igrat jaoooo. glavna igralka, mtka od luka ma včasih prov smešne že kok včasih ne zna igrt. Una tajnica skero je prevaral michelle mož je najslabša..sploh ne zna delat izraze primerne situaciji, kr neki se pači.
najbol na živce mi pa gre ker reklamirajo izdelke vmes...ja tale lip gloss je fuuul dobr..ja sej je maybelline, itd. mislm halo no.

ta igralc luke je pa ful dobr ja :)
anahirbd
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: štajerska
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a anahirbd »

nimam tv3

če bi mela bi takoj gledala

čuje se ful dobro, že beseda Fashion vse pove ;)
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Men nč bolš k mehiške telenovele :? .
K se je začel, sm parkrat gledala in ugotovila, da je totalna limonada, brez neke konkretne usebine, usi neki kao lepi pa fensi, blazne spletke, pištole, prevare, skratka use karakteristike dougočasnih žajfnc.
Not my style.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

bedarija cista. le malo boljsa produkcija od mehiskih sranj, ampak res cisto malo boljsa.

pa vsako stvar ti najmanj 5krat pokazejo, da ti kao 'obnovijo'. kot da smo vsi po vrsti f*** retards.
Uporabniški avatar
DOra.
Debatorica
Debatorica

ja no mogoce res niso same Julie Roberts not pa Tom Cruise-i...sej zato ravno, ker so vsi SUPER LEPI in 3/4 maneken/k-ov OH in SPLOH :D

Jaz sn gledla kaj bo vnaprej in JOOOO kak se bo postalo zapleteno..mene ne spominja niti malo na mehiske nadaljevanke, ker tam ne znajo glumit..
Tisto, da pa delajo reklame za izdelke,..pa sta se zezali, ker je ona manekenka, ki pac v svojem delu mora delat promocije...ZATO ne pa, da bi res prek same nadaljevanke delali reklamo ...ha ha:)))

tajnica, ki dela kao spet pr totem bivsem od michelle je res obupna, ampak ma po svoje neko vlogo, da glumi tako debilno..mi kr pase, da je taka kot je..kr da bi bla neka cist normalne je ne bi mogla met za taksno nadleznico in psihota..
Sicer mi pa nadaljevanka kot sama spominja na Beverly Hills al kak Merloce Place..

pa še par slikic od igralcev iz nadaljevanke:

Slika

Najlepsi Luke Gianni:

Slika

Slika

Prelepa Michelle:

Slika

Lance:
Slika

Nadležna tajnica:

Slika

Tania:
Slika

Lexi and so on:

Slika
Flammable
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Flammable »

floribunda napisal/-a:pa vsako stvar ti najmanj 5krat pokazejo, da ti kao 'obnovijo'. kot da smo vsi po vrsti f*** retards.

jaaa :roll:
to so kao flashbacks sam okej če bi se ta flasback zgodu enkrat na oddajo, zgodi se usej 15krat pa ne traja samo par sekund ampk tut po deset sekund in več :roll:
tut če sploh ne gledaš tega veš kaj se dogaja kar je recimo kul za une k začnejo to gledat, sam če pa usakič gledaš pa mogoče mau predesa??
:roll:
1,2,3,4 tell me that you love me more..
Uporabniški avatar
DOra.
Debatorica
Debatorica

ja ok to me malo moti tud, pa to kr enkrat tedensko ponovijo pac cez tedn kaj se dogajalo oz. vse za nazaj..samo to pac enkrat tednsko spustim, ce me ne zanima..Sama vsebina mi je vsec :cool:
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a tani24 »

js sm tud prvo pomisla, da je reklama fora, sam pol so to nardil v enih 3 delih in ni izpadlo niti malo kot fora temveč kot reklama.
Uporabniški avatar
DOra.
Debatorica
Debatorica

nvm no..dvomim, da bi mi jim bla poanta, da reklamirajo izdelke prek same oddaje :?
mycosmogirl
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a mycosmogirl »

Men je čist brezveze...jest sam čakam, da bo konc, da nam spet dajo kakšne top modele!! :D
Uporabniški avatar
DOra.
Debatorica
Debatorica

pa ni sanse, da nihce to ne gleda :D
Uporabniški avatar
DOra.
Debatorica
Debatorica

aja jaz pa onih modelov ne morem več,...da tote glupe Tyre Banks ne gledam na tv bi mi glih pasalo :D
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

DOra. napisal/-a:Sicer mi pa nadaljevanka kot sama spominja na Beverly Hills al kak Merloce Place..

to pa niti pod razno. tam so dejansko imeli različne zgodbe in obdelali vse od splava do zasvojenosti s pomirjevali + psihopatske cimre :) tukaj se pa fukarijo in obleke šivajo.

pa še stil snemanja se mi ne dopade, ker pomoje hočejo dosežt neko dinamičnost, v bistvu je pa menjavanje hitrih in počasnih posnetkov samo ful živce parajoče.
Uporabniški avatar
DOra.
Debatorica
Debatorica

a ona se ti ne zdi psihopaticna, ko je spat sla z Lance-om sam, da bi se dala fotkat in mu zaj...zakon...da mu je nalasc dala zdaj tega njenga tipa, da mu vodi racunovodstvo in ga spravla v najvecji drek se v buisnessu, da maria gianni svojga sina omami, sam da bi ga spravla bek od michelle, ker je na njo ljubosumna in faušna..itd..itd..psihopatov je, tak da to si zgresila, ...o splavih se ne rabimo menit, ker je tam blo 20sezon tu pa je sele 20 del...

tania je manekenka in ce nisi opazla ves cas se drogira, jemle pomirjevala in zbedirana hodi na photoshoote SPET si zgresla ..tak da vse kaj si naštela je tud tu not :D :wink:
Odgovori