Kokrat pa ti sexaš? Ja še 1 mesc nazaj sm sexala tm 2-3 na tedn. Zdj že en mesc nism ampak to ni važn. Men se je zdel to ful mal sam kurc k sva mela z dragim čs samo med vikendi. Će mi ni do sexa mu povem če se mi sam ne da več pol pa ko vidm d mu bo začel prhajat pospešm k neumna d je kmaw konc...
glede na to,da trenutno nimam resenga tipa si to ravno ne morem privoščit usak dan ..drugače pa zaj ko nimam nobenga tipa sexam kakih 3x na mesec..ko bom pa mela fanta pa itak usakič ko se ma vidla in bo za to priložnost
če bi tisti,ki grdo govori o meni vedel kaj si jaz mislim o njem bi o meni govoril še slabše
Midva sexava bolj med vikendom, ker sva skoz skupaj. Čez teden oba delava po cele dneve in prideva dostikrat utrujena domov. Tam 4x, 5x na teden. Med menstro mi nekako ni do sexa, se je pa tudi že zgodilo, kakšen tretji dan. Sem se pa pred sexom stuširala, tako da med sexom niti nisem krvavela veliko, čisto malo.
hmja...jz sm na začetku zveze tut 3.4.5 krat na teden seksala,tudi po večkrat na dan...zdj pa ko se je mal ohladilo,pa mi ni več tolk do seksa..tk da bol malo sexa...včasih tudi po 14 dni ni nič!res pa je ,da pa sm najbolj horny prav med menzo...in sem že sexala med menzo...3 dan in naprej..itak pa odkar mam tabletke tut nimam tk močne menze in tudi med sexom med menstruacijo nikol ne krvavim Želim si malo izboljšat pogostost spolnih odnosov...mogoče mi bo med počitnicami uspelo...kr sma itak skoz skup
Hm hm js pa že pol leta nism odkar sva šla z bivšim narazen. Pa mi trenutno niti ne manjka toliko Drgač pa 1x, 2x ali večkrat na teden. Odvisno od časa in volje. Če človek dela in hodi v šolo ob delu, nima veliko časa, kaj šele volje. Tko da mi takrat večinoma ni pasal, ker sem zvečer po šihtu in šoli dostikrat sam še dol padla. Sva pa za vikend mal nadoknadila
sm pa misla da sm jest edina k mi večkrat ne paše. moj bi kr vsak dan, jest sm pa večkrat preveč zmatrana al pa zaspana ko pridem ob enih ponoč s šihta, po možnosti morm pa še ob pol šestih vstat. on je pa kr zmerom prpravlen. mene tut najbl matra med menstro k ne jem tabletk. a mogoče kera ve kere tabletke ne vplivajo na libido . jest mam stediril, pa se mi zdi, da nimam več take želje po seksu, ko b bla stara 60 let. sm enkrat testirala pa jih en mesec nisem jemala, pa sem bla čez kšne dva tedna prava pohotnica moj pa ves
sigurno da lahko tabletke vplivajo na libido - samo kokr kateri. jaz imam tudi stediril (d), pa se ni nic spremenilo - morda imam srečo?
drugače pa sexava zmeraj, ko imava čas (no, to se tako zmeraj najde) in nisva preutrujena. je pa ful različno. lahko večx na dan, lahko pa pač nekajx na teden. med menzo pa ne.
Jaz sem šla ravnokar narazen s fantom in sklepam, da sedaj to pomeni dooolgo pavzo. Drugače pa sva se videla za vikende in takrat sva nekako 3x, če pa sva se videla tudi med tednom, sva tudi takrat. Približno vsak drugi dan. Jaz sem full horny pred menstruacijo. Prve dni me full boli, tako da niti ne bi, v nadalnje pa se mi zdi nekako nehigiensko. Ne vem no, nisem še, mogoče pa kdaj bom.