Kaj vse se nahaja v vaših torbicah?

Novosti, trendi...
Odgovori
Tjasa77
Sramežljivka
Sramežljivka

Kaj vse se nahaja v vaših torbicah?

Neprebrana objava Napisal/-a Tjasa77 »

Brez katerih stvari v vasi torbici preprosto ne morete?
Uporabniški avatar
fiona
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a fiona »

denarnica, gsm, robcki, ocala, labela, glos, tablete proti bolecinam, kuli, mini kremica za roke....pa kak osvezilni robcek, zvake, ....
Jaz se cudim tistim, ki grejo z mini torbico naokoli....se za denarnico ni prostora...vsaka jim cast....jaz se ne pocutim varne, ce nimam osnove zraven...hihi
princesss
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a princesss »

Lebella! Definitivno. Pa seveda robčki, tampon, denarnica, ključi in manjša toaletna voda. Obvezno vedno in povsod z mano, zbrano v ličnem kosu skupaj zašitih tkanin, ki se mu reče torbica! Mar ni to ena izmed najboljših "iznajdb"? :D
princesss
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a princesss »

Pa seveda - še moj malček - MOBITEL! :D
¤MajC¤
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a ¤MajC¤ »

[gsm,denarnica,kljuci,]-standard..sminka,maskata,pudr,robcki,pa tk...pa ce se kj raim pač... :D
tajda
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a tajda »

:D :D ma ce bi s potovalko okol hodila pa se ne bi mogla vse dat notr kar "rabim".
mobitel, denarnica,ključi, čiki, par lip glosov, parfum, labele,krema za roke, tamponi, petsto papirčkov (nujno potrebnih :wink: ), sončna očala, kalkulator, notes, polnilc za mobitel (da slučajno ne ostanem nemobilna), robčki,......pa še kej bi se najdl. Groza.
Za daril sem dobla eno najlepso Dior torbico, sam jo ne morem nosit, ker ne morem nič notr stlact. :D :D
Naughty grl
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Lj
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Naughty grl »

A se ve mel hecate, kaj vse to prevažate v torbici? :wink: hehe, js k grem vn vzamem denarnco, mobitel, kluče, labello pa čigumije. več ne rabm.
Ok v šolski torbi mam pa mal več stvari: poleg omenjenih še notes, tampone, manjšo kremico, robčke pa mislm da je to vse. Ne rabm večjih torbic :)
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: BLTNC

Neprebrana objava Napisal/-a Bulma »

Mobitel (obvezno), labela, denarnica + ključi! Na hipe se pa še kaj drugega najde :)
Aja, pa žvake!!!
Is sex dirty? Only if it’s done right.
Žabica
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Žabica »

uuuf, vedno me vsi sprašujejo kako v svojih malih torbicah prenašam vse:
denarnica, GSM; kluči, labela, planerček, kuli, čigumiji,robčki, cigareti + zippo, potem pa še manjša toaletna torbica, kje so flajštri, kondomi, tamponi, špegu, glavnik, mini krema za roke, mini nivea, kaplice za nos, čistilni robčki, solzilc, pilca, piceta, tablete, šibice, korektor, maskara.

a sem zmagala, a mam največ robe? :D
Uporabniški avatar
bad_girl
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Domžale

Neprebrana objava Napisal/-a bad_girl »

Emmm... :gruebel:

GSM, labello, lip gloss, robčki, Fisherman's Friend, žvečilni gumi, tamponi, zložljiv dežnik, denarnica, kak kuli...to je vedno notr. Pol pa odvisn kam grem se temu prilagodim :D
Dalila
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Dalila »

Mobitel, ključi, denarnica, etui za očala, kuli, krema za roke, robćki, planer, labela, radio od avta, fotoaparat, in vse ostalo kar se še naljučno znajde not.
pa pa
Uporabniški avatar
butterfly
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a butterfly »

moje so večinoma prazne, ker jih redkokdaj nosim :)

če jo že slučajno imam s sabo potem je v njej labello,denarnica,robčki, mobitel in ključi
Uporabniški avatar
kristyna
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a kristyna »

no pa začnimo: denarnica, šop ključev (od dveh lokacij - ja ja... je težko k ne vem kaj), kuli, orbit, lip glos, 2 labeli, osvežilni in navadni robčki, mini dnevni vložki, kakšen cd, vložki, tablete proti bolečinam, pinceta, maskara, korektor, ogledalo, ščipalka za nohte :-), pilica...
aja pozabla še obvezno mobi
no to bi blo kar je non - stop notr... po potrebi pa še kej dodam... je pa res da potem pol ure iščem od ključev pa naprej.... in sem pol besna k mam tok nabasan sam kaj čem če vedno kej nucam... :D
Zadnjič spremenil kristyna, dne 11. Jan. 2005 14:25, skupaj popravljeno 1 krat.
inchy84
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a inchy84 »

Jst mam pa ponavadi s seboj mobitel, denarnico, ključe. Pol mam še ene 3 sorte labell pa robčki se vedno najdejo noter :lol:
Tja če je tist čas v mesecu mam pa še ponavadi tampone not pa kak tabletek proti bolečinam :roll:
hmmm.....aja pa kaka kremca se tut učas najde :oops:
nogica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a nogica »

labela (!), bancna kartica pa gsm nujno!!!
Ostalo pa sprot pride :)
Odgovori