Kaj vse se nahaja v vaših torbicah?
Kaj vse se nahaja v vaših torbicah?
Brez katerih stvari v vasi torbici preprosto ne morete?

mobitel, denarnica,ključi, čiki, par lip glosov, parfum, labele,krema za roke, tamponi, petsto papirčkov (nujno potrebnih

Za daril sem dobla eno najlepso Dior torbico, sam jo ne morem nosit, ker ne morem nič notr stlact.

-
- Kofetarica
- Kraj: Lj
- Kontakt:
A se ve mel hecate, kaj vse to prevažate v torbici?
hehe, js k grem vn vzamem denarnco, mobitel, kluče, labello pa čigumije. več ne rabm.
Ok v šolski torbi mam pa mal več stvari: poleg omenjenih še notes, tampone, manjšo kremico, robčke pa mislm da je to vse. Ne rabm večjih torbic

Ok v šolski torbi mam pa mal več stvari: poleg omenjenih še notes, tampone, manjšo kremico, robčke pa mislm da je to vse. Ne rabm večjih torbic

... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
uuuf, vedno me vsi sprašujejo kako v svojih malih torbicah prenašam vse:
denarnica, GSM; kluči, labela, planerček, kuli, čigumiji,robčki, cigareti + zippo, potem pa še manjša toaletna torbica, kje so flajštri, kondomi, tamponi, špegu, glavnik, mini krema za roke, mini nivea, kaplice za nos, čistilni robčki, solzilc, pilca, piceta, tablete, šibice, korektor, maskara.
a sem zmagala, a mam največ robe?
denarnica, GSM; kluči, labela, planerček, kuli, čigumiji,robčki, cigareti + zippo, potem pa še manjša toaletna torbica, kje so flajštri, kondomi, tamponi, špegu, glavnik, mini krema za roke, mini nivea, kaplice za nos, čistilni robčki, solzilc, pilca, piceta, tablete, šibice, korektor, maskara.
a sem zmagala, a mam največ robe?

no pa začnimo: denarnica, šop ključev (od dveh lokacij - ja ja... je težko k ne vem kaj), kuli, orbit, lip glos, 2 labeli, osvežilni in navadni robčki, mini dnevni vložki, kakšen cd, vložki, tablete proti bolečinam, pinceta, maskara, korektor, ogledalo, ščipalka za nohte :-), pilica...
aja pozabla še obvezno mobi
no to bi blo kar je non - stop notr... po potrebi pa še kej dodam... je pa res da potem pol ure iščem od ključev pa naprej.... in sem pol besna k mam tok nabasan sam kaj čem če vedno kej nucam...
aja pozabla še obvezno mobi
no to bi blo kar je non - stop notr... po potrebi pa še kej dodam... je pa res da potem pol ure iščem od ključev pa naprej.... in sem pol besna k mam tok nabasan sam kaj čem če vedno kej nucam...

Zadnjič spremenil kristyna, dne 11. Jan. 2005 14:25, skupaj popravljeno 1 krat.