uglavnem John Frank Bongiovi, iz skupine Bon Jovi... 45- letn tip k zgleda kt 20 letn tipčk z najhujšo ritko
no ene par pesmi skupine Bon jovi k zadne cajte zažigajo pa full grejo u uho: na 1. mestu je absolutno It's my life, pa ( you want to) make a memory, always, bed of roses, you give love a bad name,all about loving you, in these arms..full pesmi pa pa use so najbollššee
zdej pa me na sploh zanima če še kšnga on tok preplavi z srečo k sliš negov glas( mirne muske)... pa če še kera al pa ker kuj zamiga z ritko k sliš negovo divjo musko
pa nasploh me zanima vš mnenje u nem pač...

. Besedila so poglobljena, taka da dol padeš, spoti tud, pa še stil 80tih. Kaj bi si človek še želel? 

...čist že sad k jih jnočm pa nočm nehat poslušat.. mislm sej so mi tud drugi pevci pa skupene good sam oni so pa carji da jim majke jim... no zdej se trudm jt na en nihov koncert.. sam moja mt je čist aut mi do 18 nav pstila nkamr... tko d 3 leta lahka sam čakam d bojo u Slovenijo mau tko čist za brez veze zalutal....ne bi blo slab;)....
drugače sem jih ogromno preposlušala, moja naj komada sta pa itak bed of roses pa in these arms.