Severna Koreja
-
- Sramežljivka
- Kraj: Parmova - Ljubljana
Severna Koreja
Če je že kdo bil v S Koreji, potem prosim za kakšen nasvet.
Predvsem me zanimajo kartice: ali je bolje vzeti
Viso ali Eurocard/Mastercard?
Predvsem me zanimajo kartice: ali je bolje vzeti
Viso ali Eurocard/Mastercard?
-
- Sramežljivka
Dvomim, da je kakšna tule bila tam. Prav tako dvomim, da tam lahko plačuješ s kreditnimi karticami.
Sem pa slišala, da je možno iti tja, samo vidiš lahko samo to, kar ti dovolijo. Kaj več pa ne vem.
Lahko preštudiraš tole, tole, tole ... to so samo prvi trije zadetki na guglu (north korea tourism)
Glej, glej ...
Običajno nisem tako prijazna, ampak zdajle sem se prav navdušila za Severno Korejo
Bi me zanimalo, ja.
Sem pa slišala, da je možno iti tja, samo vidiš lahko samo to, kar ti dovolijo. Kaj več pa ne vem.
Lahko preštudiraš tole, tole, tole ... to so samo prvi trije zadetki na guglu (north korea tourism)
Glej, glej ...
Edit: zdaj vidim, da je tu govor o SeuluCopies of Visitors Guide Seoul and Rainbow Korea magazine are available at most tourist information spots and accommodation. Both of them contain lots of practical information. The map in Rainbow Korea includes ATMs, which are in most big subway stations and you can use Visa, Mastercard and Cirrus, which is very good!

Local currency or Won is not needed at all in North Korea. Chinese yuan or especially euro are well received and the conversion rate is fair. Exchange never became an issue and even though they accepted my USD, they clearly preferred euro.
Običajno nisem tako prijazna, ampak zdajle sem se prav navdušila za Severno Korejo

Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
-
- Sramežljivka
-
- Sramežljivka