Med brskanjem po internetu sem opazil, da je ogromno ljudi, ki jih vzburja lulanje v hlače in je to zanje idealna predigra. Je pa takšne ženske zelo težko spoznati, saj to raje skrivajo, ker jih je sram priznati da jih to vzburja. Kaj menite o tem. Je to tudi skrita želja katere izmed vas? Je katera to že poizkusila in kakšni so bili občutki?
Še nisem poskusila tega, pa tudi mislim, da ne bom, ker je to zame prej turn off kot pa turn on.
Sicer pa, 100 ljudi - 100 čudi. Sigurno se najdejo še kake bolj nekonvencialne variante vzburjanja in mislim, da ni z nobenim načinom nič narobe, dokler ustreza obema partnerjema in oba v tem uživata.
" I am FREE no matter what labels you put on me. I am a no-name brand human being." (Simone Hudson)
Jaz sem slišal tudi za hujše varijante,kakanje patnerju v usta in mazanje z blatom le tega po telesu.Pa še polno raznih stvari.Mislim,da to kar si ti omenil je morda predigra le tega
Skratka mene tudi ne gane,da se punca pred mano polula v hlače...
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
me ne ganejo take stvari. sploh pa se mi zdi to zelo, da rečem po domače, nagravžno. mene bi blo sram da bi se polulala v hlače, pa tud če je to pred partnerjem. sploh pa me niti malo ne vzburarjajo take stvari. niti malo ne