''Kampiranje'' - spanje pod milim nebom, izven campa
-
- Sramežljivka
- Kraj: nm
''Kampiranje'' - spanje pod milim nebom, izven campa
Bok!
Jst pa malo povprašujem tuki za kakšne ideje.
Lani sva bla s fantom na Krku na neki divji plaži, tko za čez vikend varianta. Pa bi šla zdej spet, ne pa glih na isti plac, al pa ne sploh na krk, kam prej pred mostom, crikvenica, rijeka...
Pa da ne bova mela kakih težav, tlele prosim za kakšne predloge ali pa izkušnje kjer ste že bile, tkole na črno:) avto+spalka, pa mogoče še kašn šotorček..
LP
Jst pa malo povprašujem tuki za kakšne ideje.
Lani sva bla s fantom na Krku na neki divji plaži, tko za čez vikend varianta. Pa bi šla zdej spet, ne pa glih na isti plac, al pa ne sploh na krk, kam prej pred mostom, crikvenica, rijeka...
Pa da ne bova mela kakih težav, tlele prosim za kakšne predloge ali pa izkušnje kjer ste že bile, tkole na črno:) avto+spalka, pa mogoče še kašn šotorček..
LP
I want to run
I want to hide
I want to tear down the walls
That hold me inside
I want to reach out
And touch the flame
Where the streets have no name..
I want to hide
I want to tear down the walls
That hold me inside
I want to reach out
And touch the flame
Where the streets have no name..
Moj biuši in co. non-stop prakticirajo spalke pa spanje u autih (ma enoprostorca in je ceu raskoš not spat
), pa še (kokr je men znano) niso mel problemou (Hrvaška, Sardinija).
Sama sm to prakticirala sam en vikend s kolegicam na Krku pa je blo zlo tesno
in kljub neznosni vročini čez dan, nenavadno hladno ponoč. Sm mela določene zadržke, kako bi use skp izvedla, če bi šla z biušim na srfarijo, pa je blo žou prej konc, predn sm se loh sprobala u vlogi male diujakinje. Upam, da nekoč. Z nekom drugim
.

Sama sm to prakticirala sam en vikend s kolegicam na Krku pa je blo zlo tesno

Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
ja je kaznivo ja.kolega in kolegica sta spala v bovcu na eni stranski potki, pa ju je čuvaj dobil..sicer so se nekak zmenil pol, ampak bi pa plačala kazen.
sploh ob soči je pa veliko čuvajov ki čuvajo ribe, ker je soška postrv zaščitena in ne smeš lovit brez dovolilnice, tko da je večja možnost da te ob soči dobijo kot pa v kakšnem gozdu stran od nje.
sploh ob soči je pa veliko čuvajov ki čuvajo ribe, ker je soška postrv zaščitena in ne smeš lovit brez dovolilnice, tko da je večja možnost da te ob soči dobijo kot pa v kakšnem gozdu stran od nje.
- super_shine
- Komunikatorka
hmm
Zakaj greste na počitnice če si jih ne morete privoščit
Da pa je težko nabrat 100 evrov za en vikend zagonit pa nevem... Pol raje ne it... Kake so to počitnice, brez vode, da se umiješ, sanitarij... Nevem, nikoli mi ni prišlo na misel da bi šel tako sploh s punco... Valda si privoščiš par dni in uživaš. Res ne razumem v čem je problem plačat sobo, sj si vsak našpara neko malenkost da lahko uživa, magari samo za vikend mar ni tako?