Življenje ni samo blog. Ventile si raje najdite v čem drugem, ne v tarnanju vsepovprek na internetu.

LoL dobrodošla na forumu dolgočasnežov in melanholikov.Pišejo ga zgolj in samo tisti, ki imajo več kot preveč časa ali pa so nesrečni da je joj.
Miss_Prada napisal/-a:Bloga ne pišem, ker prosti čas raje izkoristim na druge načine
*Lilly* napisal/-a: Je eden izmed možnih razlogov mogoče ta, da v resničnem življenju niso deležni dovolj pozornosti ali pa nimajo poguma z ljudmi razčistiti probleme oz. konflikte, ki jih pestijo, na štiri oči?
Če že kam, pišite to v stari dobri dnevnik, če se vam tako zelo da. V vaše dobro.
Skratka, kot sem rekla; obe varianti sta skrajni - tista s prikrito identiteto in tista z odkrito. Noben razsoden človek, ki pomisli na morebitne posledice, ne bo pisal bloga (četudi bo vanj pisal samo kako se pomlad prebuja - kot da ne vidimo!?). Pišejo ga zgolj in samo tisti, ki imajo več kot preveč časa ali pa so nesrečni da je joj. Če si srečen in zadovoljen v svojem življenju, ne boš dnevno preždel za računalnikom cca. dve uri, da boš spisal podroben opis oz. prelet dneva, kar seveda vključuje pritoževanje nad x ljudmi. Res neolikano! Tisti dve uri bi raje živeli življenje, ne pa verjeti, da je v virtualnem svetu vse lepo in prav. Najlažje je pač sedeti v udobnem naslonjaču z vsem pri roki in neposredno od tam tarnati, kako je vse zakomplicirano ter sortirati težave po abecednem vrstnem redu.
To ve vsak, ampak mene bolj zanima, kje vi najdete čas? Mislim, a ste za to plačani ali kaj? Neverjetno no. O tem smo se na pijači enkrat pogovarjali s kolegi in prišli do prav zanimivih zaključkov. Ljudje, ki pišejo bloge, več ali manj nimajo svojega življenje. Živijo namišljeno življenje. In žalostno je, da je tako. "Newage" senzacija, kajneda? Tip top si, če imaš blog.
Pa blog frende (ja vau, pa se sploh poznate med sabo?). Slaba tolažba, ni kaj. Blogomanija je preplavila trg (sicer že pred leti, ampak Slovenija je daleč za svetom), mladi in stari pa navalijo in pišejo neumnosti.
Brez zamere, ampak nisem še zasledila niti enega pametnega bloga. Vse je po istem kopitu - na eni strani so tisti, ki pišejo, kaj počnejo čez dan (in čez noč), na drugi pa tisti, ki imajo v svoji glavi inštalirano, da so blazno premeteni, brihtni, skratka razgledani v nulo in pametujejo sami sebi na blogu. Dokazujejo se neznancem, pa izpadejo še večji nevedneži kot že so.
Življenje ni samo blog. Ventile si raje najdite v čem drugem, ne v tarnanju vsepovprek na internetu.
steLLcy napisal/-a:Miss_Prada napisal/-a:Bloga ne pišem, ker prosti čas raje izkoristim na druge načine
Lol. Sej se ne gre za to, da to delam(o), ker nimamo drugega v lajfu počet, ane.
Js tud že nekaj časa pišem blog imam tudi momente, ko se mi zdi vse skupaj resnična bedarija, ampak po večini mi je to v veselje in ko berem za leto dni nazaj kako sem se počutila in kakšne sem pisala, sem pa kar vesela, da to počnem.
Poleg tega je vse skupaj (bloganje) postala neka virualna razvada skoraj vsakega uporabnika spleta. Sej že resnično skoraj vsak bloga. In ne vem ... meni je zanimivo brat druge bloge. Med zaznamki imam ogromno (44) blogov, ki jih dnevno prebiram in ki so postali moj ritual. Nekatere izmed njih, se mi zdi, že prav dobro poznam in takšne bloge zelo rada berem. Ne zaradi tega, ker je moja želja posegati v življenje (intimo) posameznika, ampak so blogi, ki so resnično berljivi in jih imam res rada.
Skratka, tako kot so že ostale rekle, ne gre tukaj česarkoli posploševati, pač če ti zadeva ni všeč prenehaj z branjem in klikanjem po blogih (forumih) in se ukvarjaj s stvarmi, ki te veselijo. Popolnoma nepotrebno je namreč, da se živciraš z zadevami, ki so ti nesimpatične.