Na šihtu mam enga sodelavca, kao težki je*ač, mel je že ful žensk, tud z velik sodelavkam se je že zapletu. Itak je probu tud pr men, ampak nism hotla in sva pol postala bol kolega (vsaj iz mojga stališča), se pogovarjava, kšna zajbancija pade pa to, npr. pride do mene in me recmo objame (ampak to tko za foro čez ramena), ugl. dost se družva no (itak se vsi družmo, ne sam midva)...pač mava tak odnos, za moje pojme prijateljski. Tud k sva se srečala izven službe sva šla na pijačo, pa tko...pa moj tip za vse to ve in ni blo nobene panike.
No bla sm čist u šoku, k me prej kliče ena ženska pod skrito cifro in mi reče, da je njegova ženska, da nej ga pustim pr mir, da ga ne smem tud pozdravt al pa pogledat, ker ona tm pozna dost folka in ji bojo vse poročal, pol mi je pa zagrozila, da bo mojmu tipu povedala, da se kurbam (njen izraz!) z njenim tipom

Men ni blo nč jasn, pa sploh ji nism mogla nč rečt, ker mi je pol dol vrgla. Jst ne morm vrjet, da obstajajo take psiho ženske, da počnejo kej tazga in se tkole ponižujejo zarad enga tipa. In če se bo zdj spravla name, mi res še lahko nardi kšne pizdarije. Dobr, za mojga tipa me ne skrbi, ker itak, da men vrjame in mu nč ne skrivam, ampak tko v službi recmo...Sploh ne veš, kaj narest. Pol me je še 2x klicala in se sploh ne oglašam več. Upam, da bom mela mir pred njo, ker res neb rada mela kšnih scen.
Seveda sm se pol pozanimala pr njemu, kaj je blo to in on prav, da nima ženske, da je to ena, k je neki mel z njo, zdj ratala čist obsedena z njim in mu take scene dela.
Jst ne morm vrjet, kašn bolan folk obstaja in kva vse počnejo v veri, da jih bo pol nekdo hotu met. Pa to ni moja prva taka izkušnja, sm že mela probleme zarad bolestno ljubosumnih žensk, pa zmer brez razloga...neb rekla, da bi keri tipa prevzela al pa kej mela s kšnmu. Ni mi jasn, jst se raj fentam, k da bi šla eni ženski tm grozit neki in jo napizdevat, nej pusti mojga tipa pr mir. Sj ja sam ve, kaj dela.
Kva si pa ve/vi mislte o tem???