^^ mogoče je kje na vseh teh straneh že odgovor, ampak a tile ga-ma likalniki se dajo kupit npr. v big bangu, mullerju..??? Al je to sam preko neta pa frizerjev?
Lillu napisal/-a:Jaz mam Remingtona in sem ful zadovolna z njim ..moj srček je in ga ne dam
Jz sm si tud zdj Remigtona kupila, tak bolj širok je in sm tud jz ful zadovoljna. Sicer si prej nikol nism likala las sam odkar ga mam sm čist navdušena
allessya napisal/-a:Ima katera likalnik Corioliss C2? Sicer je svinjsko drag, ampak tudi najkvalitetnejši na tržišču. Najverjetneje bo kmalu moj, pa me zanimajo kakšne vaše izkušnje z njim.
js imam Corioliss valiable pro in je zakon, ful sm zadovoljna z njim. predvidem da je tudi ta fajni!
Ma sm se navadla, da si vsak dan lase umivam... Ne prenesem mastnih las. Drugač bi pa frizura zihr zdržala dalj časa. Uporabljam pa od Tigija zaščito in pogosto slišm od drugih, da mam ful lepe lase... Nočm se hvalt, sam res ne zgledajo uničeni...
Drugač je pa v steklenički,kot eno olje je in si res samo ene 3x,4x pošpricaš pa razčešeš in je čist dost,ker drugač hitr lahko zgleda,kot da maš mastne lase.Tko da je full dobr tud zato,ker ga maš za dolgo časa.
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
A mogoče katera ve kje bi lahko kupla ta ravnalec/kodralnik las (v novem Cosmotu je reklama not):
Remington Ionic Airstyler?
Pa kaj uporabljate za zaščito las, da se ne poškodujejo?
I walk these roads with grace And I'll wave with you behind me With a new smile on my face Cause I'm walking in new shoes now I got a new song to sing!
Hey! Včeraj sem si kupila remingtonov likalni, pa me zanima če ma mogoč katera tega: http://www.bof.si/sl/product.cp2?guid=7 ... &linkid=15 ker nevem na kateri stopnji si naj likam lase in naj uporabljam paro ali ne! Torej a uporablja katera likalnik s paro?