- edino moj bančni račun se pa slabše drži kot prej! Danes zjutraj me je skoraj fršlok!!!! (to besedo sm tudi od bivšega pobrala), se mi je pa spet neki avto pokvaril oz. 1. se mi je pokvaril prav tako na cesti, prej so bile manjše stvari, ki sem jih peljala preverit do servisa, zdaj sem pa prav asistenco mogla poklicat in pol še taxi do službe. Sem ostala nekje 5 min vožnje oddaljenosti do službe!
- pa tako sem imela splanirano, da bom lahko že malo čez 2 šla iz službe in opravila te opravke, ki jih imam doma in sploh naredila tisti video za rd od prijateljice, ker je zadnji dan, da ga oddam in pojma nimam kaj posnet. Če se avto ne bi pokvaril, bi bila že ob 6:25 na parkirišču pred službo, tako sem pa eno dodatno uro zjutraj porabila, da sem najprej klicala, zavarovalnico, asistenco, jo čakala kar dolgo in še taxi potem.

- pol hvala bogu me je prišel za domov iz službe fotr od mojga iskat in me še pelljal na lokacijo kjer ima moj avto, da zdaj lahko njegov avto imam za jutri v službo in po opravkih, ker moj je na servisu in še niso imeli časa, da bi pogledali, kaj je narobe...
- ugl. srečna, da sem zdaj doma, pa še avto imam od mojega, ker je v Nemčiji in lahko imam še ene 10 dni v uporabi njegov avto, dokler ne bo nazaj.
- potem sem pa js že malo obupala nad teM mojim avtom, mam filing da sm vrgla keš za njega stran, pa še Skor ene 2 dodatna jurja sm vrgla poleg nakupa za 2 registraciji, najprej 3 mesečna ,poteM 1 letna, vinjeto, en celoten velik servis, zavarovanje, potem gume imam 4 nove letne in še menjavo gum sem na zadnje plačala, ker se mi je na neki dovozni poti do staršev, ki je za popravit in je noben ne popravi v zadnje še ena guma spuškala...pa še sama menjava gum in registracija so dražje kot pri prejšnjem službenem avtu...
- se provam tolažit, da je še vseeno bolj pomembno, da smo js in bližnji zdravi in da so neki odnosi porihtani, da sva midva našla drug drugega, se v novi službi dobro počutim in tako dalje, od tega finančnega stanja in kako denar leti od mene..
- js sm ful alergična, da morem denar nenačrtovano dajat od sebe in sploh nisem navajena nekih nenačrtovanih stroškov, zadnja 3 leta ko sem bila še v prejšnji službi, ni bilo nobenih nenadnih stroškov, kot zdaj, kakšnih stroškov za avto nism mela nikoli, ker je služba krila pa avto je bil nov, pa tud s hišo/ stanovanjem nisem imela nič, ker sem bila v najemu, za hrano sem ful malo porabila.. zdaj pa je skos neki...
- imam naslednji teden se gin pregled in se bo treba na primorsko vozit po sluzbi in to celo v 2 zd domova, ker v tistem kjer imam gin, laboratorij ne dela vec popoldan. Bom mogla tokrat se kri oddajat zaradi slabega izvida prejsnjic. Sicer pa kot si mislim, mi spet ne bo nic pregledala in nobenega uzja delala, na fbju je pa en miljon zensk,ki imajo nevemkoliko podatkov, koliko je njihov otrok bil tezek pri tem in tem cca. 27., 30. Tednu.. js ne bom imela nobenih teh podatkov...
- se pa ful premika zdaj iz tedna v teden bolj in je prav cutit pod kozo kako nek del telesa premakne iz enega konca trebuha do skoraj drugega, js upam, da se ne bo zdaj slucajno na noge obrnil oz ne vem kaj pocne med tem premikanjem, pa skos je bil na glavo do morfologije... ok sem ze zacela nazaj cutit premikanje kar sem to do konca napisala