Se kdaj nasmehnes neznancu/ki?
Vprašaj me... #46
- saarijarvi
- Cosmo moderatorka

Re: Vprašaj me... #46
Ne, komaj cakam suho in toplo vreme.
- Led Zeppelin
- Cosmopsiho

Itak, konstantno.
Včasih sem hodil zelo mrkega in resnega obraza okoli, zdaj sem se navadil da gledam ljudi več v oči, in bolj kažem svojo veselost.
ti'?
Včasih sem hodil zelo mrkega in resnega obraza okoli, zdaj sem se navadil da gledam ljudi več v oči, in bolj kažem svojo veselost.
ti'?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
bolj ne oz. mogoče včasih,se mi je pa lih pred kratkim en tip k mi je bil vizualno kr všeč tkole nasmehnu, ko je šel mimo mene in je blo kr simptično
..
kako si?
kako si?
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
- Led Zeppelin
- Cosmopsiho

Rahlo zaskrbljen, pod pritiskom, ampak premikam stvari naprej.
ti?
ti?
v redu
mal lačen, ampak sledi najljubša večerja in walking dead.
ti?
ti?
hej norci 
zebe me, vsa sem premočena in zmatrana, ampak sem vesela ker sem nardila kar sem mogla
grem zdele pod vroč tuš in potem bom še bolš 
What is your biggest regret and why?
What is your biggest regret and why?
Da nisem prej zacela delat na sebi in svoji samozavesti. saj ne, da je trenutno super, ampak se vsaj premika na boljse.
ti?
ti?
Da sem malo zafurala kar se tiče višje izobrazbe. Sicer še ni prepozno in planiram letos na faks, ampak še zdaleč ni idealno. Po drugi strani pa se niti ne sekiram pretirano, ker se preteklosti ne da spremeniti in mi živciranje ne bi prineslo nič dobrega.
Zbiraš kaj nenavadnega?
Zbiraš kaj nenavadnega?
v bistvu vse sorte stvari
karkoli, kar je lahko uporabnega, od zanimivih materialov, pokvarjenih naprav (ne da brskam po smeteh in kosovnih odvozih, ampak nekaj kar sem že imel, pa se je pokvarilo/razbilo). všeč mi je, da imam zbirko orodja, vijakov, materialov, stvari razstavljam, analiziram, se naučim kako delujejo in marsikaj znam tudi popraviti.
in imam zbirko ženskih hlač.. fetiš thing
če Craig ne bo igral v naslednjem bondu, kateri se tebi zdi najbolj primeren naslednik?
in imam zbirko ženskih hlač.. fetiš thing
če Craig ne bo igral v naslednjem bondu, kateri se tebi zdi najbolj primeren naslednik?
hej norci 
ne spremljam bonda in mi je čisto vseeno,mr. bean zarad mene..
študirata/delata s simpatijo/partnerjem na enakih,podobnih ali različnih področjih?
študirata/delata s simpatijo/partnerjem na enakih,podobnih ali različnih področjih?
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Podobnih, bivši pa vsi na različnih - to mi nikoli ni bilo pomembno, niti ovira, kvečjemu še bolj zanimivo.
Najbolj precenjen igralec/igralka po tvojem mnenju?
Najbolj precenjen igralec/igralka po tvojem mnenju?
- Led Zeppelin
- Cosmopsiho

Sam Worthington, človek nima talenta in nam ga Hollywood še vedno rine pred nos.
tvoj?
tvoj?
- saarijarvi
- Cosmo moderatorka

Rachel McAdams.. ob njeni igri si ne morem pomagat, da se ne bi kremzila, pol pa vidim, da je nominirana za Oskarja..

Ponavljam

Ponavljam
- Led Zeppelin
- Cosmopsiho

Johnny Depp
Bil je čas ko je izbiral različne vloge, in vsaki dodal nekaj posebnega. Zdaj je samo Jack Sparrow pretending not to be Jack Sparrow.
-------------------------------------------------------------------
Subkultura ki ti gre na k***c?
Bil je čas ko je izbiral različne vloge, in vsaki dodal nekaj posebnega. Zdaj je samo Jack Sparrow pretending not to be Jack Sparrow.
-------------------------------------------------------------------
Subkultura ki ti gre na k***c?
hipsterji. bedast stil in bedast način razmišljanja. po mojem mnenju seveda, drugač nimam nič proti njim.
in pa skinheadi, čefurji (tolpe, ki delajo sranje, NE na splošno psriseljenci z juga) in podobne nestrpne in nasilne skupine, že po default. še bolj na živce mi gre pa poveličevanje in občudovanje takih skupin.
ponavljam.
in pa skinheadi, čefurji (tolpe, ki delajo sranje, NE na splošno psriseljenci z juga) in podobne nestrpne in nasilne skupine, že po default. še bolj na živce mi gre pa poveličevanje in občudovanje takih skupin.
ponavljam.
hej norci