emanuela napisal/-a:^^on nima za izplačat žene. Res ne vem, kako si predstavljaš resno zvezo z njim-bosta se ves čas skrivala, boš živela pri njemu in njegovi ženi? Skoraj avtomatsko odpade ideja o skupni nepremičnini, otrocih, razen če hočeš, da jim je skoraj dedek. Ne vem no, meni je 20 let res preveč, sploh v primeru, ko se tip niti loči ne.
Posest je velika, da jo izplača ni malo denarja v igri. Edin način je da skupaj prodata in si denar razdelita, ampak kako in kaj se jaz ne bom spuščala zraven. Mene denar ne zanima, zanima me on. Kaj in kako bo... Nisem jasnovidna in ne morem vedeti, ali se bom opekla / ali sem se opekla bom izvedela tako ali drugače, čas bo prinesel/pokazal svoje.
Problem je le o skupnem načrtovanju družine. Kako le, kdaj? In ja, to boli, ko se zaveš, da če bi imela skupaj otroke v prihodnosti, kako bi na to gledali ostali, ker takšna razlika za večino ni sprejemljiva. Žal tako je, ker živimo v takšni družbi in zadnje kar je si želim, da bi bil moj otrok izobčenec iz vidika današnje družbe.