evie napisal/-a:Ok, no... Vse ste mnenja, da je bla ful lahka zaka mam pol js tak glup filing?Men se zdela težja od poskusne... In vsi, ki sem jih do zdej vprašala so bli istega mnenja. Naloge za katere sem ziher, da mam prav so: 1., 2., ona z vrtnicami in orhidejami pa ona, ko je bla rac. funkcija za narisat... Za vse ostale pa...
Integrali so mi zamorili k jih itak nisem kej dost dobr predelala.. Groza v glavnem...
Ma da te potolažim...jaz tut nisem ravno blestela.
Ene naloge so ble res smešno lahke...sam druge pa tut ne tok. Se mi zdi, da je ful odvisno, kake teste si pisal v šoli...Ker pri nas se je en razred, ki je imel eno res zajebano profesorco, samo smejal...drugemu razredu, ki je imeli eno, ki je bla totalno šlampasta, je blo pa ful težko. (pa ne mislim zdej teh zaporedij...nekatere druge naloge pač) Ah dej, bo že. 

Men se zdela težja od poskusne... In vsi, ki sem jih do zdej vprašala so bli istega mnenja. Naloge za katere sem ziher, da mam prav so: 1., 2., ona z vrtnicami in orhidejami pa ona, ko je bla rac. funkcija za narisat... Za vse ostale pa... 

niso zrihtali zamenjave. Tako da smo bli en dober mesec brez ur matematike. (in jih potem tudi nismo nadomeščali) Tale tanova je bla pa... 

), drugič pa zato, ker sm vse rešla, pa predvidevam da bom pr vsaki nalogi vsaj za postopek dobila, če ne za rezultat. to je kr hudo glede na to da sm se matrala 3 leta za dvojko in pol 4. leto spet dvojko dobila (sicer brez matranja). mi je blo pa bad, k ne vem če sm vektorje prov rešla, čeprov je blo lahko - sam mi jih nismo nč ponavlal, pa integral ne vem če mam prov, ker ga tud nism skor nč zvadla, sam napiflala sm se pravila, pa pr verjetnosti sm tadrugo zafrknla.