Sessa napisal/-a:slovenci se hranijo z nesrečo drugih. 80 procentov knjig pa so tak vrjetno štajerci pokupli

Na podlagi česa si pa zdaj to ugotovila?
Sicer knjige nisem brala in nekako nimam potrebe po tem, me pa zanima zakaj nekdo ne bi bral te knjige, oz., če jo zakaj to pomeni, da se hrani z nesrečo drugega.
Potem vrjetno ne bereš niti člankov o prometnih nesrečah, vseh možnih naravnih in drugih katastrofah in še čemu?
Čudno, da sploh pišejo knjigo o nesreči Titanika, o Madonni, o Bechkamu, o Majadi (iraški hčeri), Živa zažgana, Mi otroci iz postaje Zoo. Ker s tem dajo samo glodati kost ljudem, ki so (podobni) Slovenceljnem.
Opa, celo filme si drznejo snemat in gledat.
In oprosti, ampak, če bi se že okoriščali na račun tuje nesreče bi se lahko mogoče na Živo zažgano ali kaj podobnega, na eno (pardon izrazu) kepo zažgane plastike z blont žimo, ki je pred 5imi minutami iz Pampersov zlezla se pa res ne morjo. Kaj se je pa njej takega zgodilo?
Najbolje bi bilo, če bi v to temo pisali tisti, ki jih njena knjiga in ona zanima, ali tisti, ki so do tega ravnodušni (pa vzamejo za "popestritev").
A ni škoda, da se vi sekirate zato, ker se nek tujec okorišča na račun drugega tujca?
Sessa direkt tebi je namenjeno samo moje prvo vprašanje, ostalo sem pač napisala, ker se mi zdi, da marsiktera tako razmišlja in je mogoče tudi kaj takega že napisala. Sam preventivno, no hard feelings.
P.S. Danes imam mogoče malo preveč fraj cajta.

Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.