A mi zna kdo razložit kako si lahko naredim pisavo imena in osebnega sporočila večplastno oz. da se ena barva (ne več različnih!) preliva iz temne v svetlo?
neki cajta nazaj sm spremenila geslo in tega pozabila,tam ko ti pomagajo je treba napisat se namisljeni naslov da ti posljejo novo geslo,tega sm tud pozabla,..help!!??
neki cajta nazaj sm spremenila geslo in tega pozabila,tam ko ti pomagajo je treba napisat se namisljeni naslov da ti posljejo novo geslo,tega sm tud pozabla,..help!!??
Raznim spletnim stranem, ki naj bi prikazovale kdo te je blokiral ne vrjemite, ker sem že kar nekaj strani preizkusila, pa so mi prikazale osebe, ki naj bi me blokirale, jaz pa sem se pogovarjala z njimi.
lep pozdravčk...
imam eno vprašanje, in to je če mogoče kdo ve, če se da ugotovit če te je nekdo blokirov na msn-ju? ker menda se da dobit nek program...
prijatelja že neki časa ni gor, pa se sprašujeme če me je mogoče blokirov ali pa zbrisal
Baje da to gdo te je blokiral sploh ne pokaže prou pa si tud doost virusov nakopleš. Js sama nism nkol probala s tem kr ne bi rada tvegala, majo pa znanci k so probali sam slabe izkušne.
Pozdravljeni!
Imam težavo, da namesto imena stika od ene osebe mi piše sledeče
www. MesX. net Find out who deleted or blocked you from the MSN. (po mojem je boljše da ne greste na to stran)
Velikokrat pa dobim pošto od stikov s katerimi se nikoli ne menim, v katerem je link (seveda jih ne odpiram). Kaj je kaj z mojim računalnikom narobe ali od mojih stikov?
Po mojem mnenju to pomen, da ma stik kak virus na računalniku in to pol pošlje pač vsem na stikovem seznamju. Ne odpirej takih linkov, ne klikn na un stik, k ma namest imena tist link in bo najbolš