Izpit za avto

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

jaz sem se zjokala ko sem skor padla društvenega pa mi je un stari fotr 10min najedal kaj vse sabo delam :D Res mi ni ravno v ponos, hehe. Pa še enkrat sem imela podobno situacijo, ko sem se v avtošoli zjokala, ko sem imela na zadnjem zicu eno, k je imela naslednji dan glavno, pa je moj inštruktor sam uni razlagal, kaj vse delam narobe, pa ko da mene ne bi bilo v avtu. Avto šolo sem zamenjala in naredila izpit v prvo ;)

Aja pa drugače nisem nobena cmera, hehe, ne vem zakaj smo vsi tok občutljivi gleda vožnje avtomobila :lach:
Uporabniški avatar
Pink Panterka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Logatec
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Pink Panterka »

Mene pa zanima,če ma kera od vas geslo za internetne strani,kjer mas pole cpp? Nm so dal v avtosoli,sam men ne dela...mam filing,da je narobe povedu al pa sm si narobe zapomnla :roll:
Uporabniški avatar
hudičkica
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a hudičkica »

~NIA~ napisal/-a:problem je v tem da mi je un komisist pobrav vso samozavest in da se počutm totalno nesposobno in mam filing kot da res nč neznam!

:/ a ste tut ve mele tak filing če v prvo niste nardile?
zdi se mi da delam take napake k jih nikakor nam mogla popravt in da sm res antitalent in da če zdej nism nardila tut drugič nebom :/

uff...ne govor. men je tok najedu kr neki mi je 10 min nabiju not pa skoz eno in isto napako pogrevu kao da ne more tega spregledat bla bla ja dobr ql sej nism neumna lohk rečš prec da nism nrdila ne pa da me muč tm not pa neki nabija....

drgač pa ne se sekirat itak boš zdej še par urc vozila in pol u drugo ti bo 100%laži. saj men je blo ful laži ;).
Quien se juega con fuego se quema
muffin
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a muffin »

Men sicr ni 10 minut nabiju, mi pa je zihr kšne 3 dooouuuuggeee minute...tok, da sm si sam misnla dej reč že, da sm padla, no pol mi pa reče, da ker mu je biu splošn vtis vožnje zlo ušeč, sm nrdila. Js kr nism doumela...:D
aymee
Komunikatorka
Komunikatorka

a

Neprebrana objava Napisal/-a aymee »

jojjj js mam pa dons ze u 4... ob 15.00 pa sm ze tok zivcna k se zmer bl neumno počutm...pa se sram me je kr pr ns ni noben več k 4 padu..oh upam do bo... punce drzte pesti.. :( :o
aymee
Komunikatorka
Komunikatorka

q

enkrat mi je avto crknu pol je pa reku un ocnjevalc d sm preveč čakala dokler sm spelala... ja zdj moram pa spet delat cpp... super... se en mesc čakanja... delam pa u avtosoli gas... mam ze 60 ur.. kar me je tud ful sram :oops: sam prvi instruktor me ni definitivno nč naucu tko d sm zastojn zapravla 30 ur.. no zdj pa mam.. :? d ne omenjam kok kesa mi je slo... :(
Uporabniški avatar
Pink Panterka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

ooo fak... :augenauf: Zakaj se nisi kej prtozla al pa kej? :confused: Jst bi zihr kej probala narest v svoj prid :nixweiss: :gruebel: Ja sej vem,najlazi je bit pametn za kompom itd...Tud mene caka se vse,upam,da bom mela bolso komisijo,tele vase me prov skrbijo :schlaumeier:
aymee
Komunikatorka
Komunikatorka

a

a misls d bi blo pametn d se prtozim? instrukotr je reku d se loh če hočem.. sam pomoje to ne bo kej preveč pomagal..

aja a kera ve u kero mors delat da mas 2 ocenjevalca..js sm do zdj mela sam enga..ena moja sosolka k je delala u 3 pa je mela 2..
rebel*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: :)

Neprebrana objava Napisal/-a rebel* »

Pink Panterka napisal/-a:Mene pa zanima,če ma kera od vas geslo za internetne strani,kjer mas pole cpp? Nm so dal v avtosoli,sam men ne dela...mam filing,da je narobe povedu al pa sm si narobe zapomnla :roll:

http://www.tecajcpp.com

kr tole stran uporabi, ne rabiš nobenga gesla pa an bolši način so narjeni testi... pa še čis tapravi so (js sm skor sam iz tega se učila pa nardila brez napake :) )
...ljubiti...
......biti....
........iti...
.........ti...
Imaginary
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Lesce

Neprebrana objava Napisal/-a Imaginary »

jest mam izpit "ze" 2 mesca, dons ga je pa se moj fnt naredu...sam se nam upala z nemu pelat pomoje :eek: :D
Uporabniški avatar
lolika69
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a lolika69 »

Jz sm pa rekla kok bom mela izpit do 18 rd-ja pa sploh nism mela časa da bi ga nrdila do takrat. Zej pa morm it na zdavniškiga še pol pa furat u avtošolo. :D Tko da...pomoje ga grem delat po maturi. K res ni enga cajta. :?
Uporabniški avatar
Kala*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Kala* »

Ahja izpit... Jaz sem ga po dolgem mučenji nardila konec oktobra. Je kar olajšanje ko ti enkrat rata :D
MoJcHyKa
Debatorica
Debatorica
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a MoJcHyKa »

No jaz imam v petek republiške :) upam da naredim, sicer pa imam zdaj 14 urc in napredujem počasi...sem dobila prav veselje, ker po vožnji sem tako dobre volje, sproščena... :D sem mislila da bo bolj grozno :)
Uporabniški avatar
Pink Panterka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

Jst mam v pondelk izpit iz prve pomoci,v petek pa iz cpp in pol zacnem vozit :!: yupi!!! :!: :evil: :lol:
MoJcHyKa
Debatorica
Debatorica
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a MoJcHyKa »

Pink Panterka napisal/-a:Jst mam v pondelk izpit iz prve pomoci,v petek pa iz cpp in pol zacnem vozit :!: yupi!!! :!: :evil: :lol:

Koliko ur predavanj od cpp-jev pa si imela oz. boš imela?
Zaklenjeno