Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

sj nism vzela za slabo :) itak, da če bi blo tko k si ti rekla, tud pomisnla ne bi na to, da bi bla še kdaj z njemu, kaj šele to, da bi se pogovarjala z njemu pa tko... si bom zapomnla tvoj nasvet za drugič (čeprou upam,da nekak ne bo treba :) ) ...
drgač se pa čist strinjam, da če te tip pusti, pa ti reče, da pač nč več ne čut do tebe in da ni prihodnosti za vaju, da pol je brezveze še kej upat...
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Litija
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ¤MiSsY¤ »

jagodka .... kaka pa je potem tvoja zgodba ???
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

če se ti da brat, pol ti dam tale link:
http://jagodka85.blogspot.com/2006/07/o ... midva.html

lh ti pa obnovim zgodbo :D
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

ok bed, keri zlobni starsi..... :evil: :evil:
Kok sta pa vidva stara drgac ?
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

ah... jz 21 on 26... vem, prestara za takele štorije :? sam k mi je res gadno, da bi se zarad mene doma kregal... mah kr neki...
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

No jagodka85, zdj pa da ti jst povem svojo zgodbo...ker še zmer mislm, da te ta tip ni vredn in da tkole uboga svojo mamico pa atija, tud ni normaln. Da jima sploh dovol, da se umešavata v njegov life in to zato, ker si ti močnejše postave...halooo :stupid:
Midva z mojim sva skupi že 3 leta in pol. Star je bil 19, k sva začela in njegov fotr je znoru, k je to zvedu in to zato, ker je o men sam to vedu, da moj fotr ni slovenc, drugač me pa sploh ni poznal in ne moje familije (k je čist skulirana drgač). In je skoz pizdilmu težil, da me mor pustit in nazadnje mu je tud reku al nej me pusti al se pa odsel...in moj lubi mu pač ni dovolu, da se mu tko umešava in mu po glav serje in je spakiru, pa pršu k men. In še zdj sva skp, skp živiva in prav, da mu tud mal ni žal. Je pa tud edinček. Njegovmu fotru je blo pa preklet žal in bi zdj rad, da se k njim preselva :o
No za ljubezen se da kej več narest, če maš nekoga res rad ane? Pa ne bi ti rada zdj morale zbijala...sam povem, kako je blo pr men.
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Glede na to kok sta stara bi pa že lahko neki uštimala. Dej ga poklič pa mu reč, da bi rada probala. Če pa noče izgubit svojih staršev pol pa bol da nista skupi, ker fantje k so preveč navezani na svoje starše prevsem mami se ne bojo nikol popolnoma osamosvojil.
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Fora je v tem, da ma totalno glupe starše, če jim je bol pomembn, da ma sin suho in ne vem kakšno še punco, kot pa sinova lastna sreča...če ona njega osrečuje, bi jim mogl bit sam to važn...ne pa kako zgleda! In da jim on dovol, da mu pr teh letih tkole šefirata, tud ne mor bit neki v redu. Pol mu bojo ceu life po glav skakal, pa se mu umešaval...hvala lepa za tazga tipa.
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Ja jagodka nism vedla :bussi:

Res totalna neumnost je da je tako kot kuža ubogal mamico in atija...on je star 26let in nevem kaj mata njegav starša sploh še kej zapraskat...pa če bi mel nevem kako žensko jih ne briga ker bi on z njo živel in ne ondava...

Ja pr mojem bivšem je blo pa tako, da mi je toon sam povedu, da sta njegova rekla, da nej mal pogleda mojo mami in da bom taka čez nekaj let. Ja moja mami je močna in je bla včasih full suha ampak ko je pa mene rodila se je pa full zredila in ni mogla sploh shujšat...jst mam bolj športno postavo in nebom imela nikoli manekenske postave...in na mojem bivšem ga je to začelo motiti da nimam nevem akke riti pa nevem kaj še vse kar to sploh ni pomemben ampak srce...in je šel men rihtat neko dieto...

No ugalvenm pustmo to...jagodka dej ga poklič in mu povej, da nej se ne ozira na straše ker bo on živel s tabo...če te ima lkaj rad jih nebi poslušal...naj sledi svojemu srcu in ne straše njegove poslušat ker une bo zmeri neki motilo...

Joj sej nemorš vrjet kaj se dogaja...Jagodka bor se za svojo ljubezen in mu to dopovej...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

:cry: :cry: usa fora je v tem, ker nism dovol močna, da bi s tem žvela... da bi se on doma kregu nonstop zarad mene... jz bi mu takoj rekla: dejva še enkrat probat... sam k bo rezultat pomoje isti... ne vem no... dons sva se tko mal pogovarjala o običajnih stvareh... pa me je najbl zvil in sm se zjokala... sicer on tega pač nivedu, ampak useen... ne vem no... morm zbrat pogum pa mu povedat, kk u resnici čutm... k me skoz bl žre tole... in me bo sam še pokopal :(
hvala punce vsem, za svoje zgodbe, mnenja, nasvete... hvala, k poveste, tko k mislte :bussi:
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Brez veze je, da ti trpiš zarad unih dveh..on je dost star in mu rece da ti pomeni vse na svetu oz. mu kar povej kaj čutiš do njega in da bi se rada borila zanj in da je dost star da nebo odvisn od strašev...če ne pa pojdita če imata moćnost kam na svoje...nje ti ga ne uzamejo...pa videz ni pomembn važn je :hearts:
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

o ja, jz vem, da videz ni pomembn... mislm ok, v glavo bi mi šlo, če bi sinu pač pomenu več videz kokr srce... ampak tastarim :eek: :eek: mislm, kr neki... pač nism popolna... po njun bi blo najbolš, da mu prpeleta eno, pa s tisto more bit ... zadnč mu je matka rekla,d a je bil z mano sam zato, da je njej nagaju :eek:
ma, sj mu bom prej al slej povedala, kk čutm... k bo itak enkrat vidu, da ni vse tko, k pravm...
motorola
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a motorola »

Tigi napisal/-a:Brez veze je, da ti trpiš zarad unih dveh..on je dost star in mu rece da ti pomeni vse na svetu oz. mu kar povej kaj čutiš do njega in da bi se rada borila zanj in da je dost star da nebo odvisn od strašev...če ne pa pojdita če imata moćnost kam na svoje...nje ti ga ne uzamejo...pa videz ni pomembn važn je :hearts:

če je kakšen način, da bosta spet skupaj, ga najdita, pa ni hudič, da vama ne bi ratalo. kr to je že čisto prehudo...
držim pesti jagodka :bussi:
If people can't accept your imperfections, that's their fault.
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: 3milimetre v zraku
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *pupika* »

wannabe napisal/-a:Vsi smo popolni, samo prave oči nas morajo gledat. Glede na to, da je biu s tabo, verjamem da zanj si popolna. In res ne vem kaj se majo tuki za not mešat starši. Oni so že mel priložnost iskat svojo popolnost. Kar si on zbere, to bo meu. V tem primeru tebe! Js bi se na tvojem mestu borila. Dvomm, da lahko še kej več zgubiš, če mu priznaš kaj čutiš do njega. Js bi. :)

kak si pa tole lepo povedala!!!! res je! intudi js mislim jagodka, da nimaš kej zgubit!!!! :bussi:
My dreams are my reality...
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

hvala vam punce... bom mu povedala... sam da zberem tolk poguma... vam bom sporočila, k bom to nardila :bussi:
Zaklenjeno