Jaz pa iščem nekaj takega (model, ne vzorec ):
Kje jih naj kupim? Meli so jih v Zari, ampak jih je sfalilo (vsaj moje številke ni blo več ) To so take "športne balerinke", nočem klasičnih balerink, te majo spredaj gumo (belo).
Ok, eno rahlo čudno vprašanje. Glede na to, da se zunaj temperature dvignejo tudi do 26 stopinj in mene že razganja v zaprtih čevljih/balerinkah/supergah; me zanima če bo blazno čudno zgledal (meni sicer ne, ker ne vem kje piše da mora biti poletje:)) če obujem sandalčke. Se mi zdi, da me bodo vsi čudno gledal ampak moja noga bi res rada spet malo zadihala.
choco.cat napisal/-a:Jaz pa iščem nekaj takega (model, ne vzorec ): Kje jih naj kupim? Meli so jih v Zari, ampak jih je sfalilo (vsaj moje številke ni blo več ) To so take "športne balerinke", nočem klasičnih balerink, te majo spredaj gumo (belo).
js sm jih vidla v Emporiumu, na oddelku (joj, zdej pa ne vem točno ) Miss Selfridge oz. Dorothy Perkins. so bile pa ene roza z belimi pikicami, ene pa zelene z belimi pikicami.
choco.cat napisal/-a:Jaz pa iščem nekaj takega (model, ne vzorec ): Kje jih naj kupim? Meli so jih v Zari, ampak jih je sfalilo (vsaj moje številke ni blo več ) To so take "športne balerinke", nočem klasičnih balerink, te majo spredaj gumo (belo).
Ena moja kolegica jih ima od U&Me...Mislim, da imajo to firmo v jellou ali pa v turbo schuh.
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
Ena moja kolegica jih ima od U&Me...Mislim, da imajo to firmo v jellou ali pa v turbo schuh.
Ja js sm jih tud tam gledala mislim da... Mogoče grem pa še ponje
sevo dečvke.. tele sm jz vidla učeri v humanicu na BUFFALO oddelku ker so od buffalo..morm ap rečt da so zlo ozke in trde in neudobne.. in da s enaveličaš v tem hodt po en cajtu zdej pa vaša presoja
o teh smo govorili že nekaj strani nazaj...
jaz sem čisto zaljubljena v njih..se vidi po avatarju ..sem šla parkrat nazaj, da bi jih kupila..pa sem si zmeraj premislila..ker so res dokaj trdi..čeprav zgledajo pa na nogi fenomenalno...res super lepi so...
...i still believe in your eyes... there is no choice, I belong to your life... because I will live to love you someday... you'll be my baby and we'll fly away....