Lilah napisal/-a:mi lahko kdo pove kako si na msnju naštimam, da se bo moje osebno sporočilo barvno prelivalo (npr. iz temne v svetlo do konca stavka) ali pa iz ene barve v drugo? pri imenu vem to narediti, pri osebnem sporočilu pa ne.
Mam msn plus inštaliran, pa tud na tisti strani sem že pogledla in si par skinov snela dol.Sam me zanima, če je še na kaki drugi strani jih možno najdt?
Mene pa zanima, za vse uporabnice Apple-ovih računalnikov in Mercury MSN-ja.. a še ma kera druga probleme z menjavanjem prikazne slikice? sem že na novo naložila msn gor 2x, pa še vedno, ko hočem menjat, celi msn zašteka in pol to rabi ene 5,10 minut
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Hah-meni pa baje že nekaj časa freta. Folk me klikne, pa ne dobim sporočila (potem pa dolgi nosovi, da nočem odpisati ). Prav tako ko sem izpisana, pa se kar sam zažene in me prijavi.
Valda mi je edina šansa da ga zbrišem, pa ponovno naložim, ne?
oj..nism cele teme brala priznam...
hotla sm pa sam uprašat če kdo med vami ve kje se lih preveri če te je kdo blokeru??
baje obstaja en link lih za to na netu..
kkšn od vs kj ve na to temo????
vsak odgovor mi bi prov pršu
hvala
Imej se lepo in uživaj življenje do konca.. Le enkrat živiš!!
Na google napiši msn status checker, tam lahko napišeš mail določene osebe in ti napiše kakšen je njen status trenutno, torej če je dosegljiva ali ne (to pride v poštev pač če imaš koga na sumu). Drugače pa lahko napišeš še msn delete checker pa ti napiše kdo te je izbrisal Da pa bi ti kje točno napisalo kdo vse te je blokiral pa še nisem vidla nikjer
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Po msnju krožijo neki linki ki ti zablokirajo msn in spravijo ob živce kot mene učeraj. Mislil sem da je to napaka na mojem msn-ju in sem šel inštalerat novi msn beta ki pa mi je podrl use kar je lahko. Style mi ni bil ušeč [na žalost] zato sem hotel dat nazai staro verzijo ki pa je ni hotelo inštalerati. nekaj časa sem poskušal vse možno nato pa sem se razjezil in na disku zbrisal use datoteke ki so od messengerja. napaka vem. prosim pa da mi kdo zdej pomaga dokončno zbrisat msn kajti ko hočem sedaj instalerat npr 8.0 mi javlja da že nekaj imam inštalerano in če hočem imeti tega moram prvo
a loh sam neki uprašam..kako se znebiš virusov na msnu??
k sm enga nekje staknla nevem kje in ga zdj komp sam od sebe pošila folku k ga mam gor...ma mogoče kdo od vs kšn predlog kako se znebit tega virusa??
tenks
Imej se lepo in uživaj življenje do konca.. Le enkrat živiš!!