sam je res ful lepa... pa to so hude fotke, tkole je ful dobr dokumentirat nosečnost, ki je res neko drugo stanje... so me pa ne demi spomnle, ona se je tud tkole slikala med nosečnostjo... sam ona je bla na naslovnici vanity fair (pa že bolj blizu porodu je bla) Demi Moore
Oooo luštkana.. Paše ji.. Pa ful lepo zgledo kt mlada mamica ^^
Waves of sound they move my body Touch my body, pull me deeper into you So hold on to me, cause we're fallin weightlessly Gravity callin, now I'm falling through.
men je tud luštna na teh fotkah, samo itak da je, sej je namazana, počesana in retuširana (za razliko od ostalih novejših fotk). na tistem intervjuju k se joka (sej vem - tud men se je mal zasmilila) je pa čist grozna. še umetna tripalnica se ji je na pol odlimala in ji visela z očesa.
Heh, kak je lušna na teh profi fotkah, mislim saj vem da mamo vsi kdaj slab dan, sam pol ko pridejo ven fotke na katerih je recimo vsa muzolčkasta in to...res ji ne delajo usluge.
kok je lušna....temni lasje ji prou pašejo!! pa na teh slikah k se je slikala za eno revijo, ji ful paše k ma že tok velk trebušček..men je to ful lepo
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!