Nina Osenar
- andrejav88
- Komunikatorka
Iz sanjske ženske se je res ne spomnim, v BB se mi zdi, da se ni ravno afnala no.. v Svingerjih pač taka vloga.. Ne vem, mislim pač, da ne moremo sklepat kaka je v resnici na podlagi tega kar smo do zdaj videli. In ne, nisem neka njena fenica, sam tak se mi zdi 

We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Tamarra* napisal/-a:^^ ja a misliš da ona igra kak hoče? Ona igra tak zato, ker ma pač tako vlogo, da more.. Če bi pa ona igrala recimo vlogo Eve, pa verjemi da ne bi bila taka..
mogoče so ji pa ravno zato dal to vlogo, ker je ta vloga afnasta in so najbrž vedl da jo bo znala dobr odigrat

Our passion is our strength <3
Dita- napisal/-a:Tamarra* napisal/-a:^^ ja a misliš da ona igra kak hoče? Ona igra tak zato, ker ma pač tako vlogo, da more.. Če bi pa ona igrala recimo vlogo Eve, pa verjemi da ne bi bila taka..
mogoče so ji pa ravno zato dal to vlogo, ker je ta vloga afnasta in so najbrž vedl da jo bo znala dobr odigrat
Ja, jaz sem pa nekje brala, da si je najprej želela vlogo tiste druge, resnejše punce, da bi se lahko pokazala v drugačni luči, tko da je bila malo razočarana, ker so ji dodelili spet njen stil

Drugače pa te zadeve ne gledam oz. sem iz firbca pogledala prvi del, pa nisem mogla verjeti, da predvajajo tako bedarijo

Tamarra* napisal/-a:^^ ja a misliš da ona igra kak hoče? Ona igra tak zato, ker ma pač tako vlogo, da more.. Če bi pa ona igrala recimo vlogo Eve, pa verjemi da ne bi bila taka..
Ne, ne verjamem, da neb bla taka, afnala bi se še zmeri, sam zdej ma pa tako afnaško vlogo, in ona se že trikrat bolj afna kot ji je potrebno

Men je bla ta bejba na začetku fantastična, huda, zabavna, spontana in sproščena...zdej pa je izpilila ta svoj smrkastičen smeh do milozvočnosti miši na natezalnici, križane z rojevajočo oslico in dodala še miganje svoje glavice, ki zgleda nekak tko, k bi dobila injekcijo za sproščanje mišič naravnost v vratno kito in se mi po novem kozla. Bruha
K da bi jo edina mela...auša prfukjena

Ei incumbit probatio qui dicit, non qui negat!
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: ljubljana
Nina ima tud novo pesem.
http://www.youtube.com/watch?v=Z4_EckkClOk
http://www.youtube.com/watch?v=Z4_EckkClOk
Use your head and follow your heart.