js mam remingtonovga...prevlečen je s 3 plastmi(teflon,keramika pa telur-mislim da se tk reče)samo na žalost so miji laski take dolžine pa tak zakomplicirani da se vn sučejo potm pa skos likam-ja, pa uničujem laske
js mam tud remingtonovega pa si lase likam vsak dan zu3...sicer nimam veliko za zlikat: frufru pa kj popram, drugače pa pustim kondrče ...ne uporabljam nobene zaščite..pa imam kjub vsemu čisto lepe laske, nič uničene
Don''t care what people say, just follow your own way...
hej! Odločila sem se,da si kupim nov likalnik in sedaj se ne morem odločiti med likalniki znamke Remington, Corioliss in GA.MA.So si po vašem mnenju to enakovredni likalniki?
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
arrow napisal/-a:hej! Odločila sem se,da si kupim nov likalnik in sedaj se ne morem odločiti med likalniki znamke Remington, Corioliss in GA.MA.So si po vašem mnenju to enakovredni likalniki?
Sigurno si niso enakovredni, Remington je najslabši od naštetih, potem je GA.MA, najboljši pa so sigurno Corioliss, žal pa tudi najdražji.
Jst mam MOSER CeraStyle..pa sm zadovolna z njim, sicr ne vem kuk je stau, ker sm ga dubila u dar.. je pa fuul fajn..brata mam frizerja pa trdi da je izmed boljših..a ma še kira kej izkušenj z njim?
Damyanchyka napisal/-a:Jst mam MOSER CeraStyle..pa sm zadovolna z njim, sicr ne vem kuk je stau, ker sm ga dubila u dar.. je pa fuul fajn..brata mam frizerja pa trdi da je izmed boljših..a ma še kira kej izkušenj z njim?
Jz ga mam in sm tut ful zadovoljna z njim, ampak ga bom v kratkem vseen zamenjala za coriolissa.
Even though you’re love is gone, Even though it’s said and done, You’re still the only one, It’s all for you...