Izpit za avto

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Zaklenjeno
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

:eek:

Ja dekleta nočm kej pametovat al pa kej...ampak naprimer če greš v LJ ane maš full parkirišč za bočno parkirat...nas so učili bočno parkirat...če pa še vedno delaš izpit pa reci inštruktorju, da te nej nauči saj imaš vso pravico...

Ker to je osnovna parkiranja da znaš bočno parkirat...

Zapelješ se do polovice avta potem pa lepo notr simpl k pasul...lahka pa jst kako mal naučim :wink:

Jaz sem že parkirala na vse možne načine... :D
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kr.ena »

Ko sem jaz delala izpit, je veljalo, da zaradi neznanja parkiranja ne padeš. Kar se mi zdi čisto pametno. Če jaz pol ure iščem dovolj velik parkirni prostor, je to čisto moj problem, ne bom povzročila nesreče zaradi tega.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Uporabniški avatar
lili01
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a lili01 »

jagodka85 napisal/-a:no to je pa pi***rija... pr nas jih mamo tavžnt, pa se tud nismo ne vem kolk učil.. smo se pač rajš navadno učil parkirat... ampak jebi ga, jz pač ne znam bočno parkirat :oops:

sam a ni to žalastno, tok keša pustimo v avto šoli, nečesa res pomembnega nas pa ne morejo naučit. raje ti gleda na števec, da slučajno ne voziš 60 čez naselje, kot, da bi ti pokazal nekaj kar resnično potrebujemo v tej Lj.
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

lili01 napisal/-a:
jagodka85 napisal/-a:no to je pa pi***rija... pr nas jih mamo tavžnt, pa se tud nismo ne vem kolk učil.. smo se pač rajš navadno učil parkirat... ampak jebi ga, jz pač ne znam bočno parkirat :oops:

sam a ni to žalastno, tok keša pustimo v avto šoli, nečesa res pomembnega nas pa ne morejo naučit. raje ti gleda na števec, da slučajno ne voziš 60 čez naselje, kot, da bi ti pokazal nekaj kar resnično potrebujemo v tej Lj.

ja, to je pa res žalostno... ampak ok, ne vem no, moj brt prav, da mam jz ogromno srečo, kar se parkiranjatiče... kamorkol grem, vedno dobim frej za parkirat in ne bočno, ampak tko normalno :P :D če ne se pa res tolk časa okol vozm, da al prej obupam, pa grem domov al pa kam drugam, al pa gre pač nekdo stran in tam parkiram...
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Js sm u avto šoli po moje lih dvakat parkerala rikverc, to je blo pa tut use. Bočno sm se pa pol naučila, k je u lj dejansko največkat sam to mogoče. In sploh ni nben problem, tko da mi je zanimiu, kako se usi tega bojijo.. Učas ne rata u prvo, pa greš vn pa zamotaš še enkat in to je to.

Uni linki so mi pa žiuce požrl, ne vem kako so eni loh tooook zlo anti za vožno in use kar paše zravn :roll: aaaaaa! Naupično not ga namota, aleluja, ženska al kdorkol že je biu tm not :D
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Ja na unem drugem filmčku je pa tok prostora, da bi cel avtobus z lahkoto obrnu :lol:

No če bi una vozila avtobus bi rabla da obrne celo letališče :cool:
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
rebel*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: :)

Neprebrana objava Napisal/-a rebel* »

~NIA~ napisal/-a:šolske al republiške?

hm, mi jim pa kr občinski rečemo :D ta terminologija je res hudič :D
...ljubiti...
......biti....
........iti...
.........ti...
Uporabniški avatar
hudičkica
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a hudičkica »

ok 28 ur je pa res mal...kaj se sekiraš. ne rečm glede keša je res kr neki men kr kopni na računu pa kaj nej, treba je narest ispit. drgač je pa povprečno ur u lublani 55, tko da ti kr povej očiju da nimaš velik ur ;). dobr oprav jutr, sej bo šlo. sicr sm pa sama na istm, se morm jutr potrudt maksimalno :), kr nimam več dnarja za tole hehe.
Quien se juega con fuego se quema
Uporabniški avatar
Pink Panterka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Logatec
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Pink Panterka »

jutr mas glavno?Drzim pesti!
Ne sekiri se za ocitke al pa kej...velka vecina nardi v drugo pa so glih tko prezvel,velka vecina nardi pa u prvo... :D Na konc majo vsi enake barve knjizco v roki :lol:
punchka
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a punchka »

jaz mam pa glede tega kar srečo. sem tudi šele v 3. naredila, mojadva pa oba v prvo. samo mi nista nič težila. še vesela sta bila, da se bom bolje naučila. hvala bogu, ker sicer niti v 3. ne bi naredila :?
to infinity and beyond!
Uporabniški avatar
Pink Panterka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Logatec
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Pink Panterka »

Aloha napisal/-a:In da si še ena, k se je veselo vozila naokol, še preden je sploh mela izpit, se ni za hvalt. Velik mulcev je "sigurnih" v vožno, pa se potem dogajajo naslovnce u časopisih... :roll:

Se popolnoma strinjam :idee: Sicr priznam,da sm tud jst ze sedela za volanom,pa nimam se izpita,ampak to je zgledal tko,da sm bla v obrtni coni,kjer ni blo zive duse,pa sm se ucila mal spelat,pol se je pa pocas koncal :zustimm: Vsaj na oko,da vidm kako zgleda sedet za volanom. Ostalo me bo naucu instruktor :alien:

Ni mi skoda dnarja za ksno dodatno uro vec, rajs dam 30.000 vec za izpit,kot pa da sm v prvem ovinku ze v grabnu :versteck:
slivica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a slivica »

Sam to, da pa ti avto menjajo je pa cist nesramno. Ne zato, ker bi avto bil tolko drugacen sam po sebi, ampak ker si itak cel zivcen in potem se ta udarec pa skoz razmisljas pomoje kak bo pa ta avto... Bed.

Drugac pa sem jaz mela instruktorja, ki je bil cist na novo v tej sluzbi in jaz sem bla druga, s katero je mel izpit pa je bil menda bolj zivcn kot jaz :) Sam sem v prvo nardila tak da je blo super.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

Nia prid povedat, če si naredila, pa povej kakšne avte misliš voziti, da bomo mal bl pozorni nate, če se kdaj srečamo na cesti hehe :D
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

Sej vem, da ti je ful bedno, ker nisi naredila... sam mogoče bi zamenjala avto šolo?
Da bi imela enega malo bolj resnega inštruktorja, k bi te navadil dajati žmigovce, pa ti malo bolj razložil pravila? Recimo, zakaj ne smeš prehitevati avtobusov?

Pa če se že voziš brez izpita (na tvojem mestu se ne bi, ker sedaj šele vidiš, zakaj poleg očitnih razlogov je to slabo: v kri ti pride taka v easy vožnja brez žmigovcev, itd - valda da ti je pol težje narediti ko moraš voziti po predpisih)... skratka, če se že voziš brez izpita, vzemi s sabo v avto na zadnji zic enega, k je nadrkan pravila, pa te bo vsakič opominjal na njih...

Skratka ne se preveč sekirat, boš že naredila ;) Moja sestrica je naredila šele v četrto ;)

Pa nujno moraš voziti isti avto, ki si ga navajena, vem kok so smotane sklopke pri avtih, ko si še voznik začetnik :)
Uporabniški avatar
hudičkica
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a hudičkica »

no vidš da ni blo tko grozn...tut oči zna bit razumevajoč ;)
drgač pa ne se sekirat preveč...sej boš vidla zdej ti bo čist drgač, sploh ne boš več tok žiučna pa use ti bo laži tko da ne sekiri se preveč :).
Quien se juega con fuego se quema
Zaklenjeno