drgač pa ja pa naj bo otročja trditev.janša je biu skos v centru pažnje, od osamosvojitve naprej, pa še prej.
Ja in, sej je tud dost zaslužen za osamosvojitev.
in oprosti, brezmadežen, pa res ni.Usak politik ki je in ki bo pršu na oblast je glancgenau usem ostalim.vsi kradejo, vsi so isti.ampak janša je pa še posebej antipatičen.
Ja pa joj, saj glih to govorim, da ni noben brezmadežen, kdo pa je reku, da ljubim janeza in da ga mam za svetega?? Pa po moje je teb antipatičen kot človk, tako kot bi ti bil, če bi vozu avtobus, in ne kot politik.
poleg tega pa je bil ravno to njegov problem, vedno je naredu ravno tist kar je samo njemu kliknl v glavi in vsi so mogl plesat po njegovo.Dobro, da se je to končalo.
Se ne strinjam, govoriš preveč splošno.
in če rečemo eno o SD.odkar so bolj v centru pažnje, nism slišala nobenga rečt kšne nekorektne in pirke izjave, kot jih je naprimer skos izjavljal janša.in verjamem, da tud ne bo slišat nič.
O, so pa res dolg časa v centru pažnje. Me prav zanima, kako bi se oni obnašal med vsemi stvarmi, katere je dal čez Janša v tem predsedovanju-evropska unija, predsedovanje le tej. In govoriš ti tako, kot da so rdeči brezmadežni. Me prav zanima, kako se bodo odrezali. Upam, da dobro. Jst sm čist povprečna državljanka RS in name to ne bo imelo nekega vpliva...
Janša in jelinčič sta dva slovenska politika, ki sta precej dobro poznana po tem, da ne šparata jezika.
Sm se prav nasmejala tej izjavi, ker če koga vidm z istimi lastnostmi zraven sedet v parlamentu, bi ti glih pasala zraven njiju, bi bli en dober trojček! Konkurenca bi se skrila pod stole.