Kaj koga briga...sploh pa mi ne pade na pamet, da bi se o teh stvareh pogovarjala s prijateljicami. Mene en drek briga kolk velikega majo njihovi Janezi.
Zadnjič spremenil v-e-s-n-a, dne 27. Sep. 2011 13:54, skupaj popravljeno 1 krat.
Juhu... 65 strani naštevanja številk kolko so dolgi kurci njihovih dragih. Da ne govorim o tem kake smajlije dajejo ženske poleg višjih številk. So verjetno bolj ponosne kot njihovi lastniki.
Meni tudi na misel ne pade, da bi mu ga šla merit. Kolikor cm pač ima mi ustreza. Zadovolji me vedno in v nobenem položaju ne boli, tako da si lahko dava divje duška. Vsak se s svojim mora znat znajdt!
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
jaz sem ga enkrat zmerla enemu, to pa zato, ker se je hvalil da je njegov velik 21cm, meni se je pac zdel manjsi. In sem hotla viet, kok dober ocenim situacijo. No se je par cm zlagau, sem vedla! Ampak on je se dandanes preprican, da njegov meri 21cm
White_Widow napisal/-a:ma nemores vrjet, mi je reku da se ga meri tm pri jajcih, ker ko sexas, gre on dejansko vec not kokr je velik pa ni edini, ki ga meri od riti
en drek gre vec notr.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
White_Widow napisal/-a:ma nemores vrjet, mi je reku da se ga meri tm pri jajcih, ker ko sexas, gre on dejansko vec not kokr je velik pa ni edini, ki ga meri od riti
en drek gre vec notr.
kaj pol že trebuh noter tlači? to je isto kot da bi rekel da gre v 1 litrsko flašo več kot liter vode...
Ok, nej še tečna dušca kej napiše.... Ko je tema lih o cm pa vse nabijate o dolžini..... ka pa obseg..... men se je že zgodl, pa nimam take ko jama, da ga nism čutla..... zgledu je ko najtanjši špaget.....
Huh, sej ne vem, verjetn je treba to pripisat ponorelim hormonom.... Grem na kisle kumarice z marmelado njamiiiiii
Sicer pa zj uhka goflo vrtim k mi ne paše sexat..... mislm ne paše onemu v meni....
^^ dodatki so- kot si sam rekel - popestritev. kot mrežaste rokavice, rdeča šminka ali lisice. da si bom pa skos med sexom tam vlekla dildote z vseh strani pa vibracijske obročke, pol pa sploh boljše da sem samska, če me tip ne more zadovoljiti.
grozno če sploh pomislim, da tašna dva morata vsak sex vnaprej načrtovati, ker brez metuljčka se ne moreta dol dat na travniku.
pa kaj ti sploh govoriš, če si tip in imaš velikega tiča kako je met majhnega? a si smešen?