Velikost penisa - pomen, razlike, mnenja

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

^^ jaz se isto sprašujem. :D

Kaj koga briga...sploh pa mi ne pade na pamet, da bi se o teh stvareh pogovarjala s prijateljicami. Mene en drek briga kolk velikega majo njihovi Janezi.
Zadnjič spremenil v-e-s-n-a, dne 27. Sep. 2011 13:54, skupaj popravljeno 1 krat.
pohorc
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a pohorc »

Kako pa sploh pridejo do teh meritev? Fora je, da so rezultati lahko popolnoma različni, če ga meriš na različne načine. :D
Uporabniški avatar
schpeltza
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a schpeltza »

Juhu... 65 strani naštevanja številk kolko so dolgi kurci njihovih dragih. Da ne govorim o tem kake smajlije dajejo ženske poleg višjih številk. So verjetno bolj ponosne kot njihovi lastniki. :roll:

Meni tudi na misel ne pade, da bi mu ga šla merit. Kolikor cm pač ima mi ustreza. Zadovolji me vedno in v nobenem položaju ne boli, tako da si lahko dava divje duška. Vsak se s svojim mora znat znajdt! :D
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a White_Widow »

jaz sem ga enkrat zmerla enemu, to pa zato, ker se je hvalil da je njegov velik 21cm, meni se je pac zdel manjsi. In sem hotla viet, kok dober ocenim situacijo. No se je par cm zlagau, sem vedla! Ampak on je se dandanes preprican, da njegov meri 21cm :lol:
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Akvamarin »

ziher si ga je merill od levega kolena navzgor :D
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a White_Widow »

ma nemores vrjet, mi je reku da se ga meri tm pri jajcih, ker ko sexas, gre on dejansko vec not kokr je velik :lach: :lach: pa ni edini, ki ga meri od riti
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

White_Widow napisal/-a:ma nemores vrjet, mi je reku da se ga meri tm pri jajcih, ker ko sexas, gre on dejansko vec not kokr je velik :lach: :lach: pa ni edini, ki ga meri od riti

:lol: en drek gre vec notr.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
tjnnvk
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a tjnnvk »

Moj je 13 cm v trdem stanju in 9 cm mlahavem :)
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

Mahagonij napisal/-a:
White_Widow napisal/-a:ma nemores vrjet, mi je reku da se ga meri tm pri jajcih, ker ko sexas, gre on dejansko vec not kokr je velik :lach: :lach: pa ni edini, ki ga meri od riti

:lol: en drek gre vec notr.

:lol: kaj pol že trebuh noter tlači? to je isto kot da bi rekel da gre v 1 litrsko flašo več kot liter vode...
pohorc
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a pohorc »

tjnnvk napisal/-a:Moj je 13 cm v trdem stanju in 9 cm mlahavem :)

Good for you man! :)
Uporabniški avatar
soul81
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a soul81 »

Ok, nej še tečna dušca kej napiše.... Ko je tema lih o cm pa vse nabijate o dolžini..... ka pa obseg..... men se je že zgodl, pa nimam take ko jama, da ga nism čutla..... zgledu je ko najtanjši špaget.....
Huh, sej ne vem, verjetn je treba to pripisat ponorelim hormonom.... Grem na kisle kumarice z marmelado njamiiiiii

Sicer pa zj uhka goflo vrtim k mi ne paše sexat..... mislm ne paše onemu v meni.... :evil:
ko bom velik bom fuzbaler
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

Dobr se ti tele frnikule vrtijo.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
brandibelle
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a brandibelle »

:schreiben:
Zadnjič spremenil brandibelle, dne 11. Okt. 2011 13:02, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

^^ dodatki so- kot si sam rekel - popestritev. kot mrežaste rokavice, rdeča šminka ali lisice. da si bom pa skos med sexom tam vlekla dildote z vseh strani pa vibracijske obročke, pol pa sploh boljše da sem samska, če me tip ne more zadovoljiti.
grozno če sploh pomislim, da tašna dva morata vsak sex vnaprej načrtovati, ker brez metuljčka se ne moreta dol dat na travniku. :roll:

pa kaj ti sploh govoriš, če si tip in imaš velikega tiča kako je met majhnega? a si smešen?
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
brandibelle
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a brandibelle »

:schreiben:
Zadnjič spremenil brandibelle, dne 11. Okt. 2011 13:02, skupaj popravljeno 1 krat.
Odgovori