Ninica napisal/-a:sama vem,da premalokrat...pa me zanima če sem res toliko pod povprečjem
Nisi edina...Jaz tud premalo sexam....tak dvakrat na teden, če mi je. Nevem zakaj...preprosto ne da se mi...Moj fant bi sexal vsak dan, tak da se pol ponavadi mal spričkama pol. Včasih si prav želim da bi me bolj mikalo...
da se ne boš čudila potem ko se bo tvoj s kiro drugo.....
Jaz osebno nisem nikoli toliko utrujen ali pa karkoli, da se mi nebi dalo seksat.
Ja verjamem....verjetno ne hodiš v šolo(beri službo) peš pol pa verjetno ne kuhaš ko prideš domov...pomivaš po kosilu...vse pospraviš...delaš za službo al pa šolo v mojem primeru....pa še vse vikende delaš da si malo zaslužiš...ziher lahko maš še polno energije po takem tempu vsak dan.
Sej ne rečem...trikrat na tedn je čist ok....sam vsak dan pa mal too much
”It’s better to be HATED for what you are, than LOVED for what you are not!”
vrvica napisal/-a:Postle so pac svoh, sploh v kaksnih privat apartmajih recimo. Sej vidis primer od *purple*. Ni treba kr tipa za vse okrivit. Mogoce je pa zenska zgori, pa se polomi zadeva.
ja, ker ona je debela.
Sem imela v mislih primer, ko je tip udaril v posteljo, ne primer ko bi bila ona zgoraj, pa bi polomila posteljo.
Ampak sej, vazno da se zabavas. Pa seveda da tvoj tip ni stor, ti si pa suhica. In potem sexata tko na izi in pocasi, da se slucajno potem ne pozna na jogiju.
And you don't talk so loud ... An you don't walk so proud ... Any more ... and what for? °°Guns N' Roses - Estranged°°
Nama se je sesul stol (polomile noge), ko sva sexala na njem.. Kar divje.. Če bi lahko, bi tudi jaz sexala vsak dan po 3x. Ampak čas ne dopušča, zato sva med vikendi bolj aktivna. Če je kriza, včasih tudi med malico skočim do njega domov (še dobro, da je blizu).. Huh..
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
vrvica napisal/-a:Postle so pac svoh, sploh v kaksnih privat apartmajih recimo. Sej vidis primer od *purple*. Ni treba kr tipa za vse okrivit. Mogoce je pa zenska zgori, pa se polomi zadeva.
ja, ker ona je debela.
OMG
Dame mas quiero mas De esa bendita forma en que me miras Solo tu, solo yo Caricias que me roben la razon