Kaj kuhate danes?
Re: Kaj kuhate danes?
Danes bo goveja juha in domači široki rezanci s šparglji.
Ohrovtovo enoloncnico, notri se slanina, krompir paprika, cesen, cebula, rozmarin…
Naredila sem se biskvit iz psenicnega zdroba, mletih orehov, kakava, naribanega jabolka. Cez bo masa iz mascarpona, sladke smetane in posuto z mletimi orehi.
Imamo se za zraven kislo zelje v listnatem testu od vceraj.
Naredila sem se biskvit iz psenicnega zdroba, mletih orehov, kakava, naribanega jabolka. Cez bo masa iz mascarpona, sladke smetane in posuto z mletimi orehi.
Imamo se za zraven kislo zelje v listnatem testu od vceraj.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Danes je bil paradižnik
paradižnikova juha iz vrečke z neko mozarelo, predvsem dobra je ratala, ko sem vanjo dal kislo smetano
Potem pa špageti iz supermarketa iz Gorice z neko paradižnikovo omako tudi od tam... omaka je res lepo dišala, drgač je pa bolj slaba... pol pa sem še parmezan takrat tam en kupil in sm ga ribal... parmezan je bil kar dober, ja...
paradižnikova juha iz vrečke z neko mozarelo, predvsem dobra je ratala, ko sem vanjo dal kislo smetano

Potem pa špageti iz supermarketa iz Gorice z neko paradižnikovo omako tudi od tam... omaka je res lepo dišala, drgač je pa bolj slaba... pol pa sem še parmezan takrat tam en kupil in sm ga ribal... parmezan je bil kar dober, ja...
"Tema je tvoja svetloba.
Tvoje omejitve so tvoje iskanje." (Rumi, 42)
Tvoje omejitve so tvoje iskanje." (Rumi, 42)