plavooka napisal/-a:Rada bi izvedela koliko približno stanejo kvalitetni likalniki za lase??Moja kolegica ga je namreč kupila za 4.000 pa ne učinkuje kaj preveč.Kateri likalniki najmanj uničujejo lase?Tisti z železno,keramično ali plastično grelno ploščico?Kakšne izkušnje imate vi z likalniki za lase?
jst sm ga kupla v TUSU enkr... k je bla neka akcija al kok.. je keramičn (kar more bit.. kr zelezni so za en drek!! ) pa sm dala 30eur. ni velik.. pa se fajni je ..
ancHii..* napisal/-a:js mam pa babyliss.. pa je do kurca zanč mrš po dvajstih minuteh mam spet isto čupo k pa prej
A res? Jaz sem ga pa ravno pred par dnevi gledala v trgovini, pa je tok luštkan izgledal ... Ampak je bil tisti z več nastavki - ne le za ravnanje, tudi navijanje različnih oblik...
ne sploh ni kvalitete...sploh če je babyliss pa je več nastavkov zraun...ki ti je logika...aparat s petimi nastavki stane isto ko pa en kvalitetn likalnik al pa še manj...tk da če hočeš kodralnik in likalnik si kupi kaj bolj kvalitetnega pa vskega posebej
ancHii..* napisal/-a:js mam pa babyliss.. pa je do kurca zanč mrš po dvajstih minuteh mam spet isto čupo k pa prej
A res? Jaz sem ga pa ravno pred par dnevi gledala v trgovini, pa je tok luštkan izgledal ... Ampak je bil tisti z več nastavki - ne le za ravnanje, tudi navijanje različnih oblik...
A potem ta znamka ni preveč kvalitetna?
eh babyliss..to je men skurl lase in to v zlo rkatkm času..kva ste vsi tok na ta babyliss napaljeni če izgled ni vse..
jz priporočam remingtona douh zdrži, ne uniči las!
Jaz imam likalnik za 45.000 sit. tapravega frizerskega ( GA.MA) in je laserski.. 1oo% sem zadovlojna z njim.. fuul dobro zlika in super frizurco nardi.. pa zelo dolgo drži.. 3 dni recimo meni..
ni mi žal da sem dala tolko denarja
js mam enga k ga frizerji uporabljajo, sicer mi ga ni blo treba plačat kr sm ga dobila za b.day ampak naj bi biu okol 40.000sit....ne vem točn je pa zlo kvalitetn...
Študentka. napisal/-a:Jaz imam likalnik za 45.000 sit. tapravega frizerskega ( GA.MA) in je laserski.. 1oo% sem zadovlojna z njim.. fuul dobro zlika in super frizurco nardi.. pa zelo dolgo drži.. 3 dni recimo meni.. ni mi žal da sem dala tolko denarja