Izpit za avto

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Zaklenjeno
_pOLLy_
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Lj - Bezigrad

Neprebrana objava Napisal/-a _pOLLy_ »

Jz sm mela dns tut glavno 1..ruknla valjda :D mela sm pa enga debelga z ocali tak bl svetu. napake k sm jih pa nardila so ble pa tm pr poljanski k je full enosmernih ulc sm zavila iz dvosmerne v enosmerno na levo in se nism takoj razvrstila na lev pas tk k nej bi se pr enosmernih mogla ampk sm se na sredino oz. na desno stran, pa na avtocesti nism izkoristla najbols pospesevalnega pasu, pa, k mi je reku nej grem pr drugem semaforju levo sm sla na tretjem ampk za to sm pol rekla, da sm pac spregledala in mi je tut instruktor reku, da to ni taka napaka...uglavnem bedarije so ble..nobene take napake, da bi me lahko takoj nazaj na rosko pelu. ok, sm si rekla kul..se se mal z instruktorjem v avtu pogovarjava se zmenva, da se grem jutr opet prjavt za nasledn rok. me klice on cez 3h pa prau da so se mal bl poglobil v to mojo vozno in, da sploh ni blo prou, da me je ruknu niti nism mela 10 napak za kar mores met da te lahko fukne...in da ocitno majo spet premal dela na roski :? :roll: uglavnm upam, da nardim v 2. cene pa v 3. gre rado :P :D
aymee
Komunikatorka
Komunikatorka

a

Neprebrana objava Napisal/-a aymee »

js sm pa dons ze u 3 padla :cry: :cry: :cry: zarad tega ker kao nej nebi vidla znaka za prednostno pa nism levo pogledala... js pa vem d sm vidla znak... sam ne spomnem se če sm u levo pogledala..sam usen sm trdila d sm pogledala pa ni nč pomagal :cry: ma dj prou jezna sm sama nase k zarad takih bedarij fuknem...

zdj sm pa razmisljala če bi raj sla u kako manse mesto delat..zdj sm u lj valda... pa bi prosila če mi katera priporoči kako fajno manse mesto pa dobro avtosolo0.. js sm misla ksne domzale al pa meges.. :?
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Joj lubika nč se nesmeš sekirat...če ni šlo v tretje gre pa v četrto...vem, da ti vso voljo to pobere ampak NE OBUPAJ!

Za Mengeš pa Domžale te lahko vseeno pošlje v Lj ali pač..to nevem...
Punca pogumno naprej ;)

:bussi:
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

ej, ne se sekirat, če pa hočeš manjše mesto kot je lj, pa prid v kranj :D res so fajni no... pa mislm,da ni šans, da te dajo v lj na glavno... če ti ni predelč :)
aymee
Komunikatorka
Komunikatorka

a

Neprebrana objava Napisal/-a aymee »

sola u kranju pa je...? kok pa je ena ura? a iz kamnika pa mengsa pa domzal pa hodjo v lj? kaj pa logatec? je delala katera u logatcu?
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

šol v kranju je več... za moje pojme najboljša je avtošola humar... ura je bla takrat, k sm jz delala okol 4500... se mi zdi... al pa je tolk zdj.. drgač je pa avtošola še b&b, express, pa stop je enkrat obstajala, zdj pa ne vem, če je še...
muffin
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a muffin »

Aymee, ti zdej cilaš na čist različne konce. Najbolj je, da vozš nekje blizu doma, da ti ne uzame tok cajta. Pa iz Domžal pa Mengša je čist možn, da te pelejo u Lj, kr te z Vrhnike tut :wink: Drgač pa če delaš izpit pr kšni avtošoli v Logatcu, pomoje vozš tut u Postojni al pa po Vrhnki.
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Men je najboljša bla SIdva ampak sedaj je Ekspert...Humar ni šans...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Lalama
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Lalama »

kolkrat morš pa past na glavni da greš CPP še enkrat pisat? če je to trikrat, pol lah greš CPP pisat u kranj al pa bilokam, pa maš pol tut glavno tm... usaj k sm js delala izpit je ena tko nardila...ne vem, pozanimi se mal na svoji avtošoli al pa pr inštruktorju ;)
rebel*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: :)

Neprebrana objava Napisal/-a rebel* »

**SiMoN@** napisal/-a:
Pink Panterka napisal/-a:Jst sm zacela s tecajem CPP, opravit morm se prvo pomoč :idea: Ste dobl kaksne informacije,kje izvajajo prvo pomoc,ker v nasme zdravstvenem domu se nihče ne oglasi na telefon,pa baje je drazje kot drugod :roll: V soli so nam organizirali,ampak me ni blo,da bi se lahko prijavla :evil:

Pr ns u novm mest se prvo pomoč dela na sedežu Rdečga križa. Poglej pr va, če je po kaki logiki podobno :)

jp cele in okolica tud vsi na rdečmu križu delamo... če druga ne, na šoli upraši, kdo je organiziru, kr pr nam se je na šoli prek RK delal (sam pač v okviru izbirnih vsebin)
...ljubiti...
......biti....
........iti...
.........ti...
muffin
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a muffin »

Mislm, da če u četrto padš, delaš cpp-je jovo na novo. :wink:
Uporabniški avatar
lili01
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a lili01 »

~NIA~ napisal/-a:kwa je men dons fotr prbiv, ka sm rekla da rabm keš da plačam še 9 ur: jst sm ti jih 20 plačav, če sm jih jest jemu 12, jih tut ti ne rabiš 29! ;) OMG.. :)

sam itak.. upam da nardim joooj kok sm že zdej živčna, upam da mi naujo dal parkirat!!!

:lol: to so bili časi, ko so naši starši delal izpite. sej je pametnejš, da imamo zdej več ur, da nas bolj pripravijo, sam kaj ko so ure toooook drage. jaz sem jih imela 43 in to 2 leti nazaj, pa sem znala vozit, ko sem prišla v avto šolo. sam mi je skor ure nabijal, pa mi težil zaradi stvari, ki jih še zdej počnem. s tretjo se ne zavija, s četrto se ne vozi 50, pa kr en bočni pogled- še danes nevem kaj bi to bilo. :) naučil me ni nič novega, bočno še zdej ne parkiram,če ni res za 2 avta placa, keša je pa šlo,da joj.
zih te bo dal parkirat, pri nas moraš obvezno. ko prideš do izpitnega centra, če ti ne reče parkiraj vzratno, ti je kuj jasno, da si padu. :cry:
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Tiavanna »

muffin napisal/-a:Mislm, da če u četrto padš, delaš cpp-je jovo na novo. :wink:

Ne CPPje, republiške/občinske al kakorkoli jim že rečete moraš ponavljat.
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

no to je pa pi***rija... pr nas jih mamo tavžnt, pa se tud nismo ne vem kolk učil.. smo se pač rajš navadno učil parkirat... ampak jebi ga, jz pač ne znam bočno parkirat :oops:
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Litija
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ¤MiSsY¤ »

Jaz se tud nisem učila bočno parkirat. Niti enkrat, ker tukaj ni takih parkirišč. V Ljubljani je pa baje to tudi del izpita. Tko, da če grem u Lj sm jz nadrljala kar se bočnega tiče. Sam sej bio se z vajo tud tega naučila. :D :D
Zaklenjeno