uglavnem,moj problem je pa tak..dost časa nazaj sm mela ta vnetja ki se kar naprej ponavljajo..srbečica na polno,pekoč občutek,čudn vonj itd.hodla sm okrog ginekologov,dala mi je svečke canesten,tablete canesten mazilo canesten..neko kapsulo za pojest zj nazadnje...lani mi je nrdila bris...wem da pred kakšnim letom sm mela mir,zj se je pa spet začel..in sicer mela sem najprj vnetje,torej srbečica na polno in kar spada z njo..zj se je pa ubistvo to nehal,ampak me doskrat,velikokrat peče,oziroma boli spolni odnos..parkrat me je pekl,zj me boli,tak občutk k bi šlo na suh not,ampak ni suho..sploh mi ni več do sexa.sm šla spet ginekologinji mi je dala tisto kapsulo,je blo ql..sm dobla mezno,po menzi me je spt bolel k sma sexala,doskrat me bolijo jajčniki,čeprav morm potrkat,zj me niti ne weč,lulat grem tak,nwm full pogost..uzela je bris pred letom in mislim da zj kj hujšega nwm pomoje ne more bit..ampak to je res nadležn,sm slišala da jogurt pomaga..ampak res,tut če se znebim tega,vedno se vrne..tipa mam že leto pa pol ne menjam partnerjev..uglawnem swašta..učasih me je tak zabolel k mi ga je dal not k bi me razparu..zj sam boli pač tam na začetku k gre not pa wen,jajčniki ne!!reeees bedno,in zgleda da me bo to tak cel lajf spremljal